Velux România s-a mutat în casă nouă

Liderul ferestrelor de mansardă transformă din temelii o hală industrială veche într-un nou spațiu de birouri și showroom. Lumina naturală, suprafețele vitrate mari, confortul și facilitățile unei clădiri moderne sunt doar câteva din avantajele noului spațiu.

Fosta platformă industrială Tractorul, lansată în 1925, ca fabrică de avioane, și transformată, din 1946, într-o uzină de producție pentru utilaje agricole, este o emblemă pentru Brașov. Azi, Coresi Business Park este unul dintre cele mai ample proiecte de regenerare urbană din România, prin transformarea fostei platforme industriale într-un parc de business cu numeroase spații de birouri neconvenționale, contemporane, unde sunt găzduite companii internaționale și locale. Velux România este acum una dintre ele.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Pentru noul birou cu showroom, am pornit de la ideea pe care am susținut-o mereu: orice spațiu se poate reinventa la nesfârșit. Așa am văzut potențialul de amenajare și am dat valoare unui spațiu foarte vechi și degradat. Este vorba despre o veche hală industrială, care în trecut era recunoscută drept <biserica>, din cauza acoperișului sub formă de cupolă. Noul interior, a cărui amenajare a fost o adevărată provocare, este manifestul nostru pentru un spațiu de locuit sănătos, plin de lumină naturală și aer proaspăt. Ca lideri de piață, setăm noi standarde și ne reinventăm, printr-un nou concept de birou și de showroom ce pune în practică valorile grupului: dedicația, respectul reciproc, îmbunătățirea permanentă, ințitativa locală, sincronizarea”, spune Noemi Ritea, director general Velux România.

Primul sediu Velux România a fost la Cluj. Ulterior, compania s-a mutat, din motive logistice, în centrul țării, la Brașov. Timp de 11 ani, aici au fost birourile și showroom-ul care au reprezentat compania și de unde Velux le-a vorbit oamenilor despre beneficiile luminii naturale și ale ventilației folosind propriile produse.

Articolul anterior

Un altfel de eveniment de golf, care reunește profesioniștii și amatorii

Articolul următor

Valeriu Nicolae, salvatorul copiilor din Ferentari, premiat de Regina Silvia a Suediei

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share