VIDEO. Daniel Dines, fondatorul UiPath, în topul celor mai apreciați CEO din SUA

Fondatorul UiPath se află pe locul 14 într-un top al celor mai apreciați CEO din SUA, realizat de platforma Comparably.com, pe baza feedback-ului anonim venit din partea a peste zece milioane de angajați, de la peste 60.000 de companii nord-americane, în ultimele 12 luni.

Daniel Dines, care a câștigat nouă locuri față de topul de anul trecut, apare într-o companie selectă, în secțiunea dedicată companiilor cu peste 500 de angajați. Eric Yuan (Zoom), Brian Halligan (HubSpot) și Sundar Pichai (Google) sunt pe podium, dar în clasament apar și Satya Nadella (Microsoft) și Timothy Cook (Apple), clasați înaintea lui Daniel Dines, ori Mark Zuckerberg (Facebook), aflat abia pe locul 40.

CEO-ul UiPath are 295 de review-uri din partea angajaților și un scor de 91/100, ce-l plasează în Top 5 la sută dintre companiile din SUA cu 1.001-5.000 de angajați și Top 5 la sută între alte companii din New York. Daniel Dines este mai apreciat de colegii săi bărbați (92/100) și are o imagine foarte bună în rândul angajaților african-americani, al celor aflați în companie de mai puțin de un an și de cei din departamentul administrativ. În schimb, cei din Vânzări, hispanicii și oamenii aflați în posturi entry level au o părere mai puțin favorabilă despre CEO-ul lor.

UiPath stă foarte bine și în topul pe “echipe”. Este pe locul 42 în clasamentul ce urmărește cultura organizațională, pentru companiile cu peste 500 de angajați. Primele zece clasate sunt Google, Adobe, HubSpot, Zoom, RingCentral, Microsoft, Credit Karma, Qualtrics, Boston Consulting Group și Farmers Insurance. Clasamentele au fost alcătuite pe baza unei combinații de întrebări, de la cele despre compensații, leadership, echipe și mediu de lucru, până la cele despre perspectivă, dezvoltare profesională, echilibru muncă-viață și avantaje și beneficii.

282 de angajați de la UiPath și-au spus părerea despre compania pentru care lucrează. Rezultatul: “nota” A+ și o clasare în Top 5 la sută companii de dimensiuni similare din SUA. Angajații de la UiPath sunt extrem de mulțumiți de echipa din care fac parte. (A+). Majoritatea consideră că meeting-urile în companie sunt eficiente și așteaptă cu nerăbdare să interacționeze cu colegii.

Majoritatea angajaților consideră că mediul de lucru este unul pozitiv. Cei mai mulți consideră că ritmul de lucru este extrem de rapid. Circa 39 la sută dintre ei lucrează opt ore sau mai puțin, în timp ce patru la sută au o zi extrem de lungă – mai mult de 12 ore. Conform rezultatelor chestionarului, angajații de la UiPath sunt extrem de fericiți, pe baza evaluărilor perspectivelor viitoare, percepției clienților și entuziasmului lor de a merge la muncă.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share