Cognizant, lider global și unul dintre cei mai mari angajatori din IT, în România, “concurează” în Formula 1

După mai bine de 60 de ani departe de Formula 1, Aston Martin se întoarce la curse de Grand Prix în 2021 și va avea ca partener compania Cognizant, unul dintre cei mai importanți angajatori din domeniul IT, în România.

Echipa se va alinia la start pentru noul sezon sub numele de Aston Martin Cognizant Formula One™ Team. Într-un sport în care tehnologia și inovația ocupă un loc central, Cognizant va juca un rol-cheie, nu doar ca sponsor, nici măcar ca furnizor de servicii din culise, ci ca un adevărat partener de transformare digitală. Cognizant va da forță echipei prin cele mai bune soluții de infrastructură IT și software de pe piață.

Compania Cognizant este prezentă pe piața din România prin Cognizant Softvision. Achiziția Softvision de către Cognizant, în 2018, a creat una dintre cele mai puternice companii din lume în domeniul dezvoltării digitale și un lider în dezvoltarea produselor software. Cognizant Softvision dezvoltă soluții și produse digitale complete, ce conectează marile branduri ale lumii cu consumatorii finali. Colaborează cu unele dintre cele mai mari branduri din lume și oferă inovație sustenabilă, agilitate și conexiune care inspiră angajament și transformarea business-ului.

Cognizant Softvision are o echipă de peste 3.000 de profesioniști în domeniul dezvoltării de produse software: product, design și engineering, într-o rețea de studiouri globale din nouă țări de pe cinci continente. În România, Cognizant Softvision este unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie. La finalul anului 2020, a ajuns la 2.000 de angajați, în studio-uri din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare. Anul trecut, a primit premiul pentru “Cel mai mare angajator din IT în pandemie” la Gala ZF.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Aston Martin Cognizant Formula One™ Team îi va avea în prim-plan pe germanul Sebastian Vettel, de patru ori campion mondial, și pe canadianul Lance Stroll, multiplu ocupant de podium la Grand Prix-uri. “Suntem absolut încântați să fim <Title Partner> al echipei Aston Martin Cognizant Formula One. Brandurile noastre globale au multe în comun. Amândouă sunt branduri inovatoare, orientate spre viitor, cărora le place să se miște rapid, să rămână focusate și să ia inițiativă. Înțelegem puterea incredibilă a tehnologiilor avansate de astăzi și cum să le valorificăm pentru a crea experiențe unice pentru clienți”, declară Brian Humphries, CEO Cognizant.

Cu sediul în SUA., Cognizant ocupă locul 194 în topul Fortune 500 și este listată constant printre cele mai admirate companii din lume.

Articolul anterior

Delia Iliasa, un executiv cu 20 de ani de experiență în Health & Wellness, este noul Managing Partner al SanoPass

Articolul următor

VIDEO. Daniel Dines, fondatorul UiPath, în topul celor mai apreciați CEO din SUA

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share
Close