Banner

VIDEO. Fulbright Student Award: burse în SUA, pentru cercetătorii români

Foto: bestcolleges.com

Comisia Fulbright Româno-Americană anunță deschiderea competiției anuale Fulbright Student Award, ediția 2018-2019, dedicată cercetătorilor români.

Programul este adresat absolvenților de studii de licență (cei aflați în ultimul an de studii), masterat sau doctorat, din cadrul instituțiilor de învățământ acreditate, publice sau private. Fulbright Student Award, ediția 2018-2019, asigură transport gratuit, taxe de școlarizare, asigurare medicală și o bursă pe întreaga durată a programului. Durata acestuia este de un an academic (nouă luni, din august 2018).

Candidații trebuie să aibă cetățenie română (persoanele care dețin Green card sau au dublă cetățenie – română și americană – nu sunt eligibile), diplomă de licență (studenți aflați în ultimul an), masterat sau doctorat, și cunoștințe bune de limba engleză. Dosarele de candidatură vor include formularul online de înscriere (disponibil aici), trei scrisori de recomandare, încărcate în formularul online de înscriere, de la profesori sau specialiști recunoscuți din România ori din străinătate, și fotocopie a diplomei de licență/masterat/doctorat, însoțită de traducerea acesteia, scanate și încărcate în formularul online de înscriere. Termenul limită pentru trimiterea candidaturilor este 7 mai.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share