VIDEO. Qubiz “joacă” în finala celei mai mari competiții de business din Europa

Qubiz este una dintre cele 34 de “campioane naționale”, desemnate în urma voturilor exprimate de 160.000 de oameni, din întreaga lume, în cadrul European Business Awards.

Companiile calificate în finală trec acum printr-o nouă rundă de voturi, ce se desfășoară până în 27 aprilie. Oricine își poate exprima opțiunile aici. Compania care va aduna cele mai multe sufragii va fi anunțată în timpul galei European Business Awards, programată în 4 mai, în Dubrovnik (Croația).

Scopul principal al European Business Awards, cea mai mare competiție de business din Europa, este acela de a sprijini dezvoltarea unei comunități de afaceri mai puternice, pe continent. Competiția a ajuns la cea de-a zecea ediție. Anul acesta, la start s-au aliniat peste 33.000 de afaceri din 34 de țări. Organizatorii se așteaptă ca numărul de voturi înregistrate anul trecut, 227.000, să fie depășit în 2017. Principalul sponsor, RSM, este al șaselea cel mai mare jucător care oferă servicii de audit, asistență fiscală și consultanță în afaceri. Rețeaua sa cuprinde peste 120 de țări, 793 de birouri și mai mult de 41.200 de angajați, la nivel internațional. Veniturile totale anuale trec de 4,8 miliarde de dolari.

Qubiz este o companie IT, fondată în 2008, în Oradea, dar care are acum birouri şi în Cluj-Napoca. Săptămâna aceasta, publicația Financial Times a plasat-o între cele mai dinamice 1.000 de firme din Europa, după rata de creştere a cifrei de afaceri din perioada 2012-2015. Qubiz este cel mai bine clasată dintre companiile românești, pe locul 184.

Articolul anterior

Vitacom Electronics merge pe mâna brandului propriu

Articolul următor

Președintele Colegiul Psihologilor, suspendat, pe fondul unui scandal de corupție

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share