Banner

Vitacom Electronics merge pe mâna brandului propriu

Foto: Laura Balc

Unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de accesorii și consumabile pentru aparate electronice, electrocasnice și IT&C din România, investește în dezvoltarea brandului propriu, Well.

Sub brandul Well, Vitacom dezvoltă o gamă largă de produse din domeniul electronicelor de consum, electricelor și IT&C. Această strategie poziționează compania printre principalii producători autohtoni din nișa produselor și accesoriilor electronice de calitate.

În ultimii trei ani, cele mai mari vânzări în rândul produselor din gama Well s-au înregistrat pe categoriile de acumulatori și baterii, cabluri și conectică, electrice, audio-video și becuri LED. Parcursul bun a motivat decizia Vitacom Electronics de a investi în dezvoltarea brandului și către alte categorii. “Produsele Well sunt apreciate de cumpărătorii care își doresc, în special, calitate. Încrederea lor ne-a ajutat să extindem portofoliul și să construim din această gamă un brand puternic, cu notorietate, care să fie cunoscut și peste hotare. Recent, am introdus noua categorie Well energy, pentru acumulatori portabili și baterii. Plănuim extinderea portofoliului cu noi categorii, iar produsele sunt și ele în continuă dezvoltare, în acord cu dorințele consumatorilor”, declară Aviva Vita (foto), director marketing Vitacom Electronics.

Brandul Well este prezent pe piața românească de aproape 13 ani. Este vândut atât pe piața tradițională, cât și pe cea online, iar exporturile sunt către Uniunea Europeană, dar și către țări din afara acesteia. Cifra de vânzări a brandului Well, în 2016, a reprezentat peste 40 la sută din cifra de vânzări a tuturor produselor comercializate de Vitacom.

DESPRE VITACOM ELECTRONICS

A fost fondată de Vasile Andrei Vita, în 1991, și este una dintre cele mai mari companii în domeniul produselor și accesoriilor electronice. De-a lungul timpului, a dezvoltat două branduri proprii, Well și Chrome, și a dezvoltat parteneriate cu branduri recunoscute la nivel mondial, precum GP Batteries, Valueline, Konig, HQ, Cyberpower, Maxell, Goobay, ProsKit, NGS și Legrand.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share