VIDEO. Patronul unei firme din Prahova, către angajații care își cereau salariile: “Țăranilor, mă dezgustați!”

“Tupeul” angajaților unei companii din Prahova, care își solicitau drepturile salariale, nu a rămas nepedepsit de către patronul societății.

Totul s-a întâmplat în 16 iunie, într-o fabrică de textile din Păulești, potrivit Observatorului Prahovean, care a publicat o înregistrare din timpul “discuției” dintre patron și angajați. Enervat de nemulțumirile acestora, managerul, cetățean străin, și-a “convocat” salariații în mijlocul fabricii și și-a început discursul cu precizarea că salariile sunt pregătite, însă vor fi date cu întârziere. Scos din sărite de murmurul declanșat în rândul angajaților, patronul și-a pierdut calmul și a început să-i jignească, să-i înjure și să-i amenințe. “Vă spun ceva: m-am săturat de toți. V-ați purtat ca niște animale nenorocite ieri. Sunteți dezgustători. Duceți-vă dracului, dacă nu vă place, plecați! Țărani nenorociți! Îi știu deja pe cei cu gura mare și foarte curând o să scap de ei”, a spus el.

Femeia care îl însoțea pe bărbat și care îi era translator prefera să nu traducă întocmai ceea ce spune acesta. Patronul și-a continuat monologul plin de cuvinte obscene și le-a spus oamenilor că o întârziere de o zi la plata salariului nu le dă niciun drept să se comporte așa, mai ales că în alte fabrici angajații nu au fost plătiți cu lunile. Potrivit Observatorului Prahovean, bărbatul din imagine nu ar fi reprezentantul legal al societății, însă toată lumea îl cunoaște drept patron.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share