Banner

VIDEO. Vicepreședintele Ford: “Abia aștept să văd pe șosele mașina fabricată la Craiova”

Steven Armstrong, vicepreședinte și director operațional Ford Europa, a vizitat fabrica de la Craiova, într-un moment în care constructorul auto este în plin proces de recrutare a celor 976 de noi angajați, care vor susține noua linie de producție EcoSport, programată spre lansare la toamnă.

Directorul operațional Ford Europa se declară încântat de atmosfera pe care a descoperit-o la Craiova și este convins că noii angajați se vor încadra perfect în echipa Ford. “Suntem mândri de echipa noastră de aici și de tot progresul înregistrat în fabrica noastră, în ultimele luni ale acestui an, și suntem bucuroși să putem primi în uzina noastră încă 976 de noi angajați, pentru pregătirea producției modelului EcoSport. Așteptăm să avem o lansare cu succes și să creștem în continuare afacerile noastre și prezența noastră aici”, declară Steven Armstrong.

În acest an, Ford România va angaja 976 de operatori de bază și calificați. Ei se vor adăuga celor 2.715 persoane care lucrează acum la fabrica din Craiova, în zona de asamblare a vehiculelor și în cea de producție a motoarelor. “A fost minunat să cunosc o parte dintre angajați, să văd cum este pregătită lansarea noului produs. Această primă experiență aici, în parcul industrial, a fost grozavă. De fiecare dată când întâmpinăm un grup nou în familia Ford, trăim momente emoționante. Știu că oamenii care ni se vor alătura vor face o treabă excelentă cu această lansare. Avem un update fantastic al exteriorului modelului EcoSport, un interior minunat, deci ar trebui să fie mândri de eforturile depuse de mulți ani încoace. Abia aștept să văd noul model pe șosele”, spune reprezentantul Ford.

Procesul de selecție a noilor angajați a început în aprilie și se va derula până la finalul lunii iulie. Din august, ei vor începe un program de formare în cadrul companiei. Din 2008, anul achiziției uzinei din Craiova, Ford a investit peste 1,2 miliarde de euro în operațiunile de producție din România. La Craiova sunt produse polivalentul Ford B-MAX și motorul 1.0 EcoBoost, singurul care a reușit să câștige premiul Motorul Internațional al Anului, trei ani la rând.

Steven Armstrong, directorul operațional Ford Europa, a vizitat vineri fabrica de la Craiova, în contextul recrutării a 976 de noi angajați, care să susțină noua linie de producție EcoSport.

Posted by Ford Romania on 11 Aprilie 2017

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share