Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, cumpără o clădire de birouri care are printre chiriași Endava, Booking și Banca Transilvania

Firma de avocatură PNSA a asistat Pavăl Holding, vehiculul de investiții controlat de fondatorii Dedeman, cea mai mare companie antreprenorială românească, la achiziția U Center 1 – prima fază a proiectului de birouri U Center din București, de la Forte Partners.

U Center 1 este o clădire de birouri Clasa A, cu opt etaje, cu o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 30.000 mp. Printre chiriaşi se numără Endava, Booking și Banca Transilvania.

PNSA a acordat consultanță juridică pe parcursul întregului proces de achiziție, de la asistență în procesul de due diligence juridic și fiscal, până la pregătirea și negocierea documentației tranzacției, semnare și transferul proprietății. Consultanța fiscală a fost asigurată de PNSA Tax.

Grupul Dedeman este un client tradițional al Popovici Nițu Stoica & Asociații. PNSA a fost implicată în numeroase tranzacții în perioada recentă, inclusiv în achiziția Dacia One din București, dezvoltat de Grupul Atenor, The Office din Cluj-Napoca The Bridge (toate cele trei faze) din București, dezvoltat tot de Forte Partners.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share