Se caută stagiari. +400 de posturi de internship publicate în ultima lună pe BestJobs

Tot mai multe companii propun posturi pentru stagiari în această perioadă, cele mai multe în HR, contabilitate, vânzări, IT și inginerie.

Pe platforma de recrutare BestJobs sunt disponibile și posturi în marketing și producție, alături de programe de internship 360, menite să familiarizeze stagiarii cu mai multe arii dintr-o companie, precum Consumer Experience, Key Accounts, Brand Retail, Commercial Strategy, Call Center & Remote Activation, IT, Manufacturing, HR, Marketing & Digital.

Pentru studenți, internship-ul reprezintă o oportunitate de a adăuga experiență la CV, de a se familiariza cu domeniul în care și-au făcut studiile și de a observa dinamica activității într-o companie. Numai în ultima lună, nivelul candidaturilor au fost de 10 la 1. Mai exact, zece candidați se bat, în medie, pentru fiecare post de internship disponibil, conform datelor înregistrate în ultima lună în platformă.

Companiile care au creat cea mai mare concurență între candidați au fost Unicredit (București), Enel (București și Timișoara), PayU (București), Thales Systems (București) și Yazaki Component Technology (Timișoara). Orașele în care studenții au avut parte de cele mai multe oportunități de înrolare într-un program de internship au fost București, Timișoara, Constanța, Arad și Iași. Posturi disponibile sunt și în localități precum Gearmata, Vălenii de Munte, Urlați, Agigea sau Vatra Dornei.

Majoritatea programelor de internship disponibile au câte două sau trei posturi disponibile, iar zece la sută dintre ele oferă peste 20 de locuri în companie. Pe lângă stagiile care urmăresc doar instruirea colegilor temporari cu privire la activitățile operaționale ale companiei și nu cer cunoștințe în afara celor de bază, unele programe de internship au avut și anumite criterii de selecție, cum ar fi cunoașterea unei limbi străine. Cele mai căutate sunt engleza, franceza, germana și italiana.

Cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România. În orice moment, aici sunt conectați la piața muncii peste 4,6 milioane de profesioniști și mii de freelanceri, agenți de recrutare, coachi, mentori, terapeuți, avocați și alte tipuri de specialiști, și sunt disponibile peste 25.000 de joburi.

Articolul anterior

Viitorul medic, "abonat" la note de 10

Articolul următor

De mâine, șomajul tehnic nu se mai decontează de la bugetul de stat

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share