Vola.ro lansează o platformă dedicată exclusiv vacanțelor în România

Prin Local Escapes, Vola.ro le oferă turiștilor români acces la pachete de vacanță în țară: cazare în locații de top, mese, activități exclusiviste și servicii premium, la prețuri preferențiale.

“În cei zece ani de Vola.ro, am vândut milioane de bilete de avion și pachete de vacanțe. Toate în afara țării, majoritatea în marile capitale europene. Ne-am dorit să putem oferi clienților noștri și opțiunea de a călători în România, iar forma Local Escapes este cea mai aproape de viziunea noastră pe termen lung. Noutatea Local Escapes este că, pentru fiecare hotel, conac sau pensiune parteneră, am gândit activități speciale, incluse în prețul cazării. Avem zboruri cu balonul cu aer cald, cine romantice, pachete SPA, totul pentru a oferi o vacanță memorabilă turiștilor noștri. Echipele noastre obțin pentru aceste pachete cele mai bune prețuri de pe piață, astfel încât turiștii noștri să beneficieze de mai mult decât de un simplu hotel”, declară Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro.

Vacanțe de la 169 de lei

Prețul ofertelor Local Escapes începe de la 169 de lei/cameră și poate depăși 630 de lei, în funcție de tipul cazării, numărul de mese și experiențele incluse. În medie, o cameră dublă rezervată prin intermediul Local Escapes costă în jur de 300 de lei. Majoritatea pachetelor includ cel puțin două mese pe zi. Alte facilități incluse în ofertele Local Escapes sunt cursurile de echitație, zboruri cu balonul, experiențe 4×4, hiking, tururi private la atracțiile turistice din zona respectivă sau ateliere pentru copii. Discount-ul față de prețul normal al pachetului depășește în unele cazuri 50 la sută. Majoritatea pachetelor sunt create special pentru Local Escapes și nu pot fi rezervate direct de la hotel. Lista completă a ofertelor este actualizată periodic, pe LocalEscapes.ro.

Publicul țintă

Din feedback-ul primit până acum, platforma răspunde foarte bine cerințelor persoanelor până în 35-40 de ani, care lucrează în corporații, și familiilor tinere. “Turiștii Local Escapes sunt oameni care au călătorit în afară și care acum vor să descopere România. Sunt călători care își doresc un one-stop shop și care vor să petreacă câteva zile departe de oraș, într-un cadru relaxat, cu tot felul de activități interesante incluse”, afirmă Daniel Truică.

Previziuni pentru 2017

Platforma rulează în varianta beta de circa trei luni, astfel că deja numără în jur de 100 de proprietăți în baza de date. Vola.ro își propune ca până la finalul anului să depășească 350 de proprietăți partenere. Pentru toate destinațiile turistice din România, Local Escapes promovează simultan, prin rotire, în jur de 40 de pachete turistice.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share