Vodafone România: Egipteanul Mostafa El Beltagy devine CBU Director, din martie

Din 1 martie 2018, actualul Head of Vodafone Group Marketing Global Projects va prelua rolul de Consumer Business Unit Director al Vodafone România și îl va înlocui pe Andrea Rossini, care va fi desemnat Consumer Digital Director al Vodafone Italia.

În noua sa poziție, Mostafa El Beltagy îi va raporta lui Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România, și va face parte din echipa de executivă de management. Din mai 2017, el deține poziția de Head of Vodafone Group Marketing Global Projects, cu sediul la Londra, rol în care a contribuit la accelerarea performanței comerciale în cele mai mari nouă piețe europene în care este prezent Vodafone Group.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Mostafa El Beltagy face parte din echipa Vodafone din 2009 și a deținut mai multe funcții de conducere în aria dedicată cartelelor preplătite, atât în zona de segment, cât și în cea de marketing, pentru Vodafone Egipt și Vodacom Africa de Sud. Între 2014 și 2017, a coordonat ariile de customer value management, big data, prețuri și strategie comercială, pentru clienții persoane fizice și juridice, în cadrul Vodafone Egipt, și a contribuit la îmbunătățirea satisfacției clienților și a cotei de piață.

Andrea Rossini s-a alăturat Vodafone România în 2013. A contribuit la consolidarea poziției companiei pe piață și la clasarea ei pe primul loc în studiile privind satisfacția clienților. Înainte de a veni în România, a lucrat pentru Vodafone Italia, din 1999, ca Manager Inter Operator Relations. Apoi a făcut parte din echipa regională a Vodafone pentru Europa de Sud în rolul de Manager Commercial Operations Initiatives. A deținut mai multe roluri de senior marketing în Vodafone Italia, atât în aria dedicată clienților persoane fizice, cât și în cea dedicată persoanelor juridice, și a fost desemnat Consumer Sales & Distribution Director în 2011.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share