Wizz Air și Ryanair recrutează la început de 2018, în București, Cluj, Timișoara, Iași și Sibiu

Companiile aeriene Wizz Air și Ryanair organizează mai multe sesiuni de recrutare, în primele două luni ale acestui an, în mai multe orașe din țară.

Pentru ianuarie și februarie, Ryanair a anunțat șapte întâlniri cu candidații din România. Recrutorii companiei au fost deja prezenți în Timișoara și București, săptămâna trecută. Ei vor reveni la Timișoara în 31 ianuarie, iar în București în 17 ianuarie, însă se vor afla și în Cluj-Napoca, în  26 ianuarie și 21 februarie, și la Iași, în 15 februarie.

Potrivit vreausafiustewardesa.ro, interviurile Ryanair sunt de tip Assessment Day, ceea ce înseamă că este nevoie de completarea unei candidaturi online, pentru a primi o invitație la eveniment. Interviurile sunt organizate prin intermediul companiei de recrutare și training Crewlink, iar aplicațiile pot fi completate aici.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În 25 ianuarie, Wizz Air recrutează însoțitori de bord la Sibiu, la Hotel Ramada. Interviul este de tip Open Day, așa că se poate prezenta orice persoană care îndeplinește condițiile solicitate: peste 18 ani, înălțime minimă 165 cm (femei), respectiv 175 cm (bărbați), minimum diplomă de bacalaureat, fluență în limba engleză (scris și vorbit) – orice altă limbă străină, precum bulgară, poloneză, ungară, lituaniană, slovacă, cehă, este un avantaj -, fără tatuaje vizibile, abilități de înot, stare bună de sănătate, experiență în customer service, dioptrii cuprinse între +/-4, să locuiască sau să fie dispusă să se mute la cel mult 60 de minute de baza la care va fi repartizată. Actele necesare la interviul Wizz Air: CV în limba engleză, referințe (datele de contact de la un fost/ actual angajator/ profesor) și două fotografii: bust și full body. Mai multe detalii despre recrutări pot fi găsite aici.

Articolul anterior

Festivalul de Film Experimental București - BIEFF caută stagiari, pentru ediția din martie

Articolul următor

Timișoara: Austriecii de la voestalpine Rotec preiau fabrica Barum Technik

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share