Timișoara: Austriecii de la voestalpine Rotec preiau fabrica Barum Technik

voestalpine Rotec GmbH (Metal Forming Division) a preluat facilitățile KTL ale societății locale Barum Technik, cu sediul în Timișoara.

Compania are circa 160 de angajați și va funcționa în viitor sub denumirea comercială voestalpine Rotec Coating. Odată cu noua filială din România și noua locație din Mexic, grupul voestalpine Rotec se extinde la nouă societăți, cu aproximativ 1.500 de angajați, în 12 locații de producție.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Austriecii de la voestalpine sunt prezenţi în România cu şapte firme. În Arad, compania deţine voestalpine Automotive Components, în Brăila este prezentă prin divizia de ingineria metalului voestalpine Bohler Welding şi cu voestalpine VAE Apcarom. În Giurgiu, compania are divizia de oţel prin voestalpine Steel Service Center şi voestalpine România, iar în Măgurele deține divizia de metale de înaltă precizie, prin firma Bohler Uddeholm Romania.

Barum Technik a fost înființată în 1994 și are ca domenii principale de activitate vopsirea în câmp electrostatic cu vopsea pulbere, vopsirea în sistem KTL a componentelor din metal. Firma a avut anul trecut afaceri de 21,3 milioane lei. voestalpine Rotec GmbH și Barum Technik au cooperat în ultimii opt ani, iar anumite componente ale centurii de siguranța fabricate la Krieglach au fost vopsite în câmp electrostatic prin cataforeză (KTL), la Barum. În ultimii ani, peste 220 de milioane de produse au fost astfel finisate.

Articolul anterior

Wizz Air și Ryanair recrutează la început de 2018, în București, Cluj, Timișoara, Iași și Sibiu

Articolul următor

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență face recrutări pentru 198 de posturi

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share