Lidl: Caravana de Joburi ajunge în toate județele, pentru a recruta 500 noi angajați

Compania Lidl România lansează o caravană de joburi care va ajunge în toate orașele în care compania deține magazine.

Din 15 martie până în octombrie, Caravana Lidl se va opri în parcările a 88 de magazine ale retailerului, din 39 de județe. Punctul de pornire a fost Bucureștiul, unde job bus-ul staționează în parcarea a 14 magazine, în zile diferite, în martie și aprilie. Caravana de joburi Lidl se adresează tuturor celor interesați de o carieră în retail. Cu ajutorul job bus-ului, compania recent desemnată Top Employer la nivel național și european își propune să găsească potențiali angajați din toată țara și să le prezinte beneficiile, avantajele și condițiile de lucru oferite de Lidl România.

Persoanele  interesate de o carieră în acest domeniu își pot depune CV-ul în cadrul Caravanei de joburi. În plus, pot afla informații, de la echipa Lidl, despre ce înseamnă să lucrezi în cadrul companiei. Pot descoperi cât de repede pot fi promovați, dar și în ce constau beneficiile: cursuri, programe și traininguri de dezvoltare profesională și personală, asigurare medicală gratuită, tichete de masă, vouchere, tichete cadou, abonament la sală.

Caravana a pornit de la magazinul Lidl de pe Bulevardul Timișoara, din Capitală, și va ajunge la alte 13 magazine din București. În aprilie, caravana va fi prezentă în Ilfov și Călărași. În mai, job bus-ul va vizita județele Constanța, Tulcea, Ialomița, Galați, Vrancea, Vaslui, Bacău, Neamț, Iași și Botoșani. Programul integral al Caravanei de joburi Lidl poate fi accesat aici. „Anvergura acestui proiect de recrutare îl face unic în România în domeniul resurselor umane. El a fost conceput luând în calcul oferta de joburi a companiei noastre, variată și adecvată unei multitudini de etape din carieră. Anul acesta avem disponibile peste 500 de locuri de muncă. Ținând cont de  investiția constantă în îmbunătățirea proceselor și a programelor dedicate angajaților, Caravana de joburi Lidl se aliniază perfect cu misiunea companiei noastre”, afirmă Mihaela Anca, manager al Departamentului de Resurse Umane, Lidl România.

Compania de retail Lidl, care face parte din Grupul Schwarz, cu sediul în Neckarsulm, este unul dintre liderii companiilor ce activează în retailul alimentar din Germania și Europa. Este prezentă în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 140 de centre logistice, în 27 de țări din Europa. Lidl are circa 215.000 de angajați. De aceea, Lidl a fost desemnat Top Employer la nivel european, precum și național, în România, Germania, Italia, Grecia, Polonia, Slovenia și Slovacia.

 

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close