Whyttest „joacă” tare și deschide primul birou în străinătate

Compania românească de testare de jocuri și aplicații software și-a inaugurat prima filială în afara țării, la Belgrad, în Serbia.

După mai bine de patru ani de dezvoltare pe piața din România, din nevoia de scalare generată de potențialul mare de creștere a pieței locale și internaționale, echipa Whyttest a decis să se extindă către țările din regiune, cu care are similarități culturale. Serbia s-a potrivit atât ca infrastructură, cât și ca nivel de disponibilitate a resurselor umane.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Ne-am bucurat să găsim în Serbia o piață încă tânără, cu o industrie IT ce abia acum începe să se dezvolte. Am întâlnit, încă de la început, tineri bine pregătiți și curioși să încerce un domeniu nou pe piața sârbă, așa cum este testarea de jocuri video și aplicații sofware. Avem culturi asemănătoare și ne e ușor să ne integrăm ca echipă, iar acest lucru este important pentru a ne asigura de calitatea serviciilor pe care le oferim. Suntem siguri că biroul nostru de la Belgrad va deveni, în scurtă vreme, un deschizător de drumuri și un reper pentru industria IT din Serbia”, spune Marius Potîrniche, fondator Whyttest.

Biroul din Belgrad numără acum 25 de angajați, care oferă clienților Whyttest servicii specializate de testare de platforme mobile, iar în viitor se vor adăuga și servicii de testare console. Echipa va fi extinsă și cu alți specialiști, care să completeze expertiza locală. Whyttest are o echipă de 100 de specialiști în București și acoperă servicii complete de testare pentru platforme precum PC, mobile și console. Față de 2016, și-a mărit numărul de angajați cu 40 la sută și își propune ca în anii următori să continue extinderea în regiune.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close