Prysmian, unul dintre cei mai importanți producători de cabluri din lume, deschide un centru de excelență în România

Grupul Prysmian dezvoltă noi proiecte ce vor oferi noi locuri de muncă prin oportunitățile de dezvoltare locală, regională și cele de la nivelul întregului grup. Aceste noi oportunități de dezvoltare sunt cele mai avansate tehnologic de pe piața globală de excelență IT.

În 2022, Prysmian va putea îngloba un mare număr de talente, pentru a ajuta la dezvoltarea organizațiilor locale sau pentru a susține proiectele internaționale. Fabrica din Slatina, unde se produc cabluri speciale cu aplicații în industrii diverse și cabluri de medie și joasă tensiune pentru sectoarele de construcții și infrastructură, are în permanență posturi disponibile pentru persoanele care doresc o carieră în domeniul infrastructurii de comunicații IT. Prysmian are aici două fabrici, una de telecom și una de energie, cu un total de peste 1.200 de angajați. 

“Suntem deschiși în permanență pentru noi angajați. Mai ales în această perioadă, susținem comunitatea locală prin noi posturi de muncă în fabrica noastră. În perioada următoare, dorim să organizăm și un târg al locurilor de muncă, pentru ca viitorii noștri colegi să primească răspunsuri la întrebările lor, chiar de la oamenii care lucrează în fabrică. Astfel, vor cunoaște mai multe despre modul de lucru și vor putea găsi mai ușor jobul care li se potrivește”, declară Giancarlo Esposito, HR Director la Prysmian România.

Oportunități de angajare la fabrica Prysmian

Printre posturile disponibile în fabrica Prysmian din Slatina se numără cele pentru SAP/ IT Developers, Production Engineers/ Managers, R&D Engineers, Quality Engineers, HSE Engineers, Logistics Engineers, Electricians, Fitters, Electrical Engineers, Forklift Drivers, Rotating Shift Machine operators și Quality Specialists. Persoanele interesate pot trimite CV-ul pe adresa careers.ro@prysmiangroup.com sau pot afla mai multe detalii aici.

Centru de Excelență la Slatina

Prysmian va deschide în Slatina un Centru de Excelență. Aici, viitorii specialiști și dezvoltatori de soluții SAP sau dezvoltatori IT, electricieni, ingineri și inspectori de calitate se vor putea pregăti la cele mai înalte standarde. Personalul care se va putea pregăti la acest Centru de Excelență va putea accesa diferite programe și oportunități în grupul Prysmian.

“În această perioadă extrem de incertă atât pe piața muncii, cât și din punct de vedere al forței de muncă, Prysmian mărește nivelul producției la fabrica din Slatina. Platforma industrială necesită dezvoltare permanentă, iar pentru asta avem nevoie de specialiști care să lucreze cu noi pentru clienți din toată lumea”, arată Giancarlo Esposito.

DESPRE PRYSMIAN GROUP

Este lider mondial în industria sistemelor de cabluri în domeniul energiei și telecomunicațiilor. Cu aproape 140 de ani de experiență, are vânzări de depășesc 10 miliarde de euro, circa 28.000 de angajați în peste 50 de țări și 104 fabrici. Grupul este puternic poziționat pe piețele de înaltă tehnologie și oferă cea mai largă gamă de produse, servicii, tehnologii și know-how. Operează în afacerile de cabluri subterane și submarine și sisteme de transmisie și distribuție a energiei electrice, de cabluri speciale pentru aplicații în multe industrii și cabluri de medie și joasă tensiune, pentru sectoarele de construcții și infrastructură. Pentru industria telecom, produce cabluri și accesorii pentru transmisie de voce, video și date și oferă o gamă largă de fibre și cabluri optice și de cupru și sisteme de conectivitate.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share