163 programe de formare profesională încep în martie, la nivel național, prin ANOFM  

Foto: ziarharghita.ro

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) va organiza, în martie, 163 programe de formare profesională pentru 2.398 persoane care beneficiază de servicii de formare profesională gratuite, organizate de agenţiile județene pentru ocuparea forţei de muncă şi a Municipiului București.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum ajutor bucătar; competențe cheie – comunicare în limba română (câte 140 de persoane); referent resurse umane (127); operator introducere, validare și prelucrare date (113); lucrător comercial (112); bucătar (108); competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere (98); frizer (90); femeie de serviciu (85); coafor (80).

Judeţele în care se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Satu Mare (224 persoane), Dâmbovița (140) și Botoșani (126).

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri aici.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share