2Checkout recrutează 100 de specialiști în tehnologie, în București, după ce a intrat sub “umbrela” gigantului Verifone

Verifone a cumpărat recent 2Checkout și are planuri mari de extindere a echipei din România.

Platforma integrată de monetizare pentru companii, ce acționează la nivel global, caută 100 de specialiști în tehnologie, care să se alăture echipei din centrul de inovare de la București. Verifone, compania care a achiziționat recent 2Checkout, dorește astfel să-și întărească echipa de cercetare și inovare din capitala României.

La nivelul echipei, centrul R&D se va dezvolta într-un ritm accelerat. În mai puțin de șase luni, aici vor lucra peste 500 de persoane. Pentru primele 100 de posturi disponibile, Verifone caută în principal specialiști Java, în zona de testare și de dezvoltare, dar și programatori de aplicații mobile pe sistemul de operare Android.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

“Căutăm specialiști atât pentru poziții entry-level sau medium-level, cât și persoane cu abilități de management, pentru joburi de project manager sau team leader. Momentan, recrutarea va fi efectuată online, inclusiv selecția finală pe bază de interviuri. Ulterior, și procesul de integrare în echipă va fi realizat tot prin procese exclusiv digitale”, anunță Mihaela Alsamadi, manager de recrutare pe Europa Centrală și de Est.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Verifone, al cărui slogan este “redefinim călătoria clientului”, dezvoltă o platformă globală unificată de soluții de plată, pentru a oferi clienților săi și cumpărători lor finali o experiență desăvârșită la finalul achizițiilor, indiferent de modul cum se efectuează plata, online sau offline, cu cardul sau alte metode.

“Oportunitatea oferită de Verifone este specială, nu doar prin numărul de joburi puse la dispoziție, dar mai ales prin varietatea mare a proiectelor și produselor la care viitorii noștri colegi vor lucra. Practic, noii membri ai echipei vor avea oportunitatea de a contribui la dezvoltarea unor soluții de plată ultra-inovatoare și a unor ecosisteme integrate folosite în toate canalele de vânzare globale, online și offline. Multe dintre ele nu există momentan în România”, subliniază Mihaela Alsamadi.

Noii angajați vor interacționa cu clienți din întreaga lume și vor lucra cu tehnologii de ultimă oră, pentru a dezvolta soluții pentru oricare dintre cele peste 150 de piețe pe care operează Verifone. Compania are răspândite, la nivel global, soluții de plată variate, de la clasicele terminale de plată (POS-uri) până la kiosk-uri de comandă din rețelele fast-food, tablete sau display-uri în taxiuri sau softuri specializate pentru plată, printre altele.

Mai multe informații despre noile posturi disponibile pot fi găsite aici.

Articolul anterior

Autism Voice a ajutat peste 4.500 de copii cu autism în drumul spre recuperare și integrare socială

Articolul următor

Grupul CEZ și-a vândut șapte dintre subsidiarele din România către australienii de la Macquarie

Articole din aceeași categorie
Total
2
Share
Close