3Pillar Global își mărește echipa din România și recrutează peste 100 de specialiști IT care pot lucra remote

Dezvoltatorul de produse software vizează o creștere semnificativă la nivel național a numărului de angajați și demarează un amplu proces de recrutare. Peste 100 de posturi vor fi disponibile pentru specialiști IT care vor putea lucra remote, full-time, de oriunde din țară.

Cu peste 1.800 de angajați la nivel global, 3Pillar Global este unul dintre puținii angajatori care au îmbrățișat regimul de telemuncă încă dinaintea pandemiei. Compania intenționează să rămână un pionier în ceea ce privește piața IT remote și în perioada post pandemică. Deși nu intenționează să renunțe nici la birourile fizice din cele trei centre de dezvoltare din Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, 3Pillar se adresează profesioniștilor din întreaga țară cu oportunități de carieră și beneficii atractive și invitația de a adera la valorile și cultură echipei, dincolo de bariere geografice.

Munca remote a devenit o normă a zilelor noastre, în mod special în domeniul tech. Acest lucru este privit de marii jucători din industria dezvoltării software, precum 3Pillar Global, ca pe o oportunitate – un salt major înspre transformarea digitală care propulsează România și mai puternic pe harta IT globală.

“România reprezintă un pilon-cheie al comunității noastre globale prin nivelul de competențe fantastic al specialiștilor ce activează aici în domeniul dezvoltării software. Modelul nostru organizațional agil și flexibil, viziunea noastră asupra culturii organizaționale în era post pandemică, dar și pachetul de compensație și beneficii competitiv la nivel național, ne permit să accesăm acest hub de talente. Ne dorim să aducem în echipa noastră specialiști cu competențe-cheie și o bună potrivire la nivel de valori și traiectorie de dezvoltare profesională, fără a fi limitați de bariere geografice. Atât procesele și infrastructura internă, cât și oferta pentru noii colegi, ne susțin poziționarea ca angajator dezirabil în România”, spune Diana Bocăneală, Senior Director Talent Management & Delivery Center Lead 3Pillar Global România.

Compania caută programatori pe tehnologii precum .NET, Java, Front End, DevOps și iOS, ingineri QA și designeri UX, pentru a susține dezvoltarea accelerată a business-ului și portofoliul de clienți în continuă expansiune, organică sau datorată achizițiilor recente. Astfel, specialiști din orașe precum Arad, Oradea, Târgu Mureș, Baia Mare, Sibiu, Brașov, Suceava, Craiova, Bacău, Galați ori Alba Iulia se pot alătura echipelor internaționale 3Pillar.

În aprilie, compania și-a extins amprenta globală în Europa, prin achiziția Software Development Europe din Cehia, care succedă alte două achiziții din America Latină, în ultimele opt luni – Isthmus Software, cu prezența în Costa Rica și Guatemala, și Tiempo Development în Mexic.

De altfel, ultimul an a fost pentru 3Pillar unul prosper, în ciuda contextului pandemic. “Am implementat soluții care să ne permită să scalăm mai rapid, să colaborăm mai ușor, de oriunde, și să oferim un context propice pentru construirea de echipe performante, pe care ne dorim să le potențăm și mai mult alături de viitorii noștri colegi. Pandemia a adus provocări interesante pentru echipele noastre și din punctul de vedere al produselor pe care le construim pentru clienții noștri. Tot mai mulți dintre ei și-au dorit să digitalizeze mai multe componente din business-ul lor și asta ne-a oferit oportunitatea să devenim parteneri în transformarea ideilor lor în produse folosite la scară largă în media, retail, financiar sau al securitate.

Un alt trend a fost cel în care clienții care aveau deja un produs digital au simțit nevoia unei schimbări tehnologice majore, care să implice elemente precum mutarea în cloud, introducerea practicilor de continuous delivery sau tranziția spre arhitecturi mult mai ușor și mai rapid de scalat. Toate aceste provocări au oferit echipelor noastre oportunități de creștere și dezvoltare, pe care noi le-am susținut prin programe de învățare și prin construirea unor comunități în jurul principalelor crafturi: Backend, Frontend, QA, Mobile, Devops”, declară Ovidiu Silaghi, Senior Director Product Development 3Pillar Global.

Mai multe informații despre 3Pillar Global și oportunitățile de carieră remote în România pot fi găsite aici.

DESPRE 3PILLAR GLOBAL ROMÂNIA

Face parte dintr-o organizație globală cu operațiuni pe patru continente și peste 1.800 de angajați. Cu peste 550 de angajați și echipă de management operațional în România, are o importanță strategică pe harta globală a organizației. Experții din România dezvoltă produse solicitate de clienți de top din media și entertainment, informare, sănătate și financiar, printre care Fortune, PBS, CARFAX sau Equinox.

Articolul anterior

Șapte din zece angajați români vor să-și îmbunătățească abilitățile tehnice. Care sunt competențele pe care vor să le dezvolte

Articolul următor

Uzina Dacia atinge o nouă bornă importantă: modelul Duster cu numărul 2.000.000, produs la Mioveni

Articole din aceeași categorie
Total
69
Share