Banner

Peste 1.100 de alergători au participat la Azuga Trail Race powered by JYSK 2023

Competiția de alergare montană Azuga Trail Race powered by JYSK a înregistrat, anul acesta, un număr record de participanți.

Peste 1100 de alergători s-au aliniat la start pentru cele trei probe principale, de 13, 20 și 31 km, și pentru proba nocturnă Sorica Sunset Vertical.

În fiecare toamnă, în ultimii trei ani, în zona pârtiei Sorica din Azuga este mare forfotă, aglomerație, muzică și zâmbete. E final de octombrie, pe munți se văd toate culorile toamnei, iar vremea este caldă și însorită. La baza pârtiei Sorica este plin. Alegători îmbrăcați în culori puternice, voluntari, organizatori, familii, prieteni și copii se bucură de un weekend în natură, la munte, de revederi cu prieteni mai vechi și mai noi și de o competiție care le va testa multora limitele.

“Azuga Trail Race 2023 a reușit să adune împreună majoritatea alergătorilor de trail într-un cadru mirific din Munții Baiului. Numărul mare de participanți din acest an este rezultatul perseverenței noastre ca organizatori și al JYSK Romania de a reînvia, a crede și a continua acest proiect deosebit. A fost, evident, ediția cel mai dificil de organizat din punct de vedere logistic, dar totul devine mult mai ușor alături de un partener ca JYSK România, care a înțeles necesitățile evenimentului și le-a susținut în totalitate”, spune Lucian Al Marii, organizator și președintele Asociației Sport la Orice Vârstă.

A treia ediție Azuga Trail Race, sponsorizată de JYSK, a strâns un număr record de participanți, peste 1.100, cu 400 mai mult decât ediția precedent. Record de participanți a fost înregistrat și la proba de seară, Sorica Sunset Vertical, cu peste 100 de sportivi înscriși, dintre care 50 de copii.

30 de angajați JYSK în echipa de alergare

Echipa de alergători JYSK a înregistrat și ea un record. De această dată, 30 de colegi JYSK au îmbrăcat tricoul echipei și s-au înscris la cele patru probe ale competiției. Unii dintre ei erau pentru prima dată la Azuga, pentru alții era prima alergare montană, iar mulți reveneau în competiție dornici să scoată un timp mai bun ca anul trecut.

Jamal Albataineh, Deputy Store Manager la JYSK Pitești 3, înscris la proba de 13 km, a participat pentru prima dată la competiție.

“A fost supertare, mai ales că am fost mai mulți colegi din Districtul 7, inclusiv District Managerul Cristi Roșu. Eu mai fac sport, ies să alerg, ies cu bicicleta. Traseul a fost antrenant, nu am mai parcurs niciodată o distanță așa de lungă. Pentru mine a fost ca un teambuilding și abia aștept să repetăm anul viitor“, a explicat Jamal.

Ionuț Mihai Anghel, Sales Assistant la JYSK Curtea de Argeș, ia adesea parte la competițiile sportive organízate de JYSK. A fost căpitanul echipei de fotbal a Districtului 4 la campionatul intern de fotbal Cupa JYSK și a făcut parte din echipa de fotbal JYSK la campionatul caritabil al Asociației Casa Bună. La Azuga a mai alergat acum doi ani, când a parcurs traseul de 20 km, chiar dacă inițial se înscrisese la proba mai scurtă, de 13 km. Anul acesta a avut cel mai bun timp din echipa JYSK la traseul de 13 km și a fost primul coleg care a trecut linia de sosire.  

“Îmi place sportul, este important în primul rând pentru sănătate. Am o pasiune pentru fotbal de mic copil. La Azuga este frumos și pentru că alergi într-un peisaj de munte. Eu sunt superîncântat de toate competițiile organizate de companie, chiar dacă uneori e complicat să ne facem programul la magazin. Noi, cei de la Curtea de Argeș, ne întâlnim frecvent la fotbal cu colegii din zonă. Este o ocazie bună să ne vedem și să facem mișcare. Eu sunt și o fire competitivă și îmi place și să câștig”, afirmă Ionuț Mihai Anghel.

Și Gabriela Ionela Diaconu, Store Manager la JYSK Bârlad, s-a aflat la a doua participare. Anul acesta s-a înscris tot la proba de 13 km, iar  acum și-a atins obiectivul de a face un timp mai bun.

“Știam traseul și am știut mai bine să îmi dozez energia. Acum sunt un pic mai atletică decât anul trecut, cred că m-a ajutat și asta. Am alergat împreună cu colegii mei de la Bragadiru, ne-am susținut reciproc. Îmi place la Azuga fiindcă e un concurs plin de adrenalină, trebuie să termini într-un anumit timp, oamenii te încurajează când trec pe lângă tine și sunt toți cu zâmbetul pe buze”, spune Georgiana Ionela Diaconu.  

Pe lângă colegii care au alergat în probele de sâmbătă, șase angajați JYSK au venit ca voluntari la Azuga și au ajutat în zona de predare kituri și la punctele de hidratare. Iar câțiva  colegi s-au înscris alături de familie și copii la proba de seară, Sorica Sunset Vertical. 

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share