40 de companii recrutează, săptămâna aceasta, la Târgul de Cariere Cluj IT

A XI-a ediție a Târgului de Cariere Cluj IT, care se desfășoară joi și vineri, la Sala Polivalentă, reunește 40 de angajatori din domeniu. Vor fi organizate workshop-uri cu participare gratuită, iar pe vizitatori îi așteaptă și Tombola Electric Castle, care le dă șansa să câștige un abonament la ediția din acest an a festivalului de la Bonțida.

La evenimentul dedicat industriei Software, Magneti Marelli angajează, spre exemplu, tineri calificați pentru noul centru de Cercetare-Dezvoltare, deschis în ianuarie, la Cluj-Napoca. O altă mare companie prezentă în Cluj, Siemens Corporate Technology, caută IT-ști pentru pozițiile deschise în echipele SAP, ABAB, Java și .NET.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Nici programele de Internship nu sunt neglijate. Amplexor este în căutare de studenți sau absolvenți pasionați de PHP sau Java. Programele de internship oferite au o durată de două luni, iar candidații vor învăța bazele dezvoltării website-urilor, cu ajutorul tehnologiilor sau a platformelor web ca PHP și Dural sau Java.

Mulți angajatori vin cu oferte numeroase, ca de exemplu Bosch Cluj, care are 20 de poziții deschise. Pe lângă acestea, la TdC Cluj participă Catalysts, Continental, Erny, Halcion Mobile, Hosterion, MHP (Porsche), MindMaze, Porsche Engineering, Redsharp sau Riverbed.

În fiecare dintre cele două zile, vor fi organizate și seminarii cu participare gratuită. Unul dintre ele este organizat de Siemens, joi, la ora 14, și se adresează atât celor interesați de cele mai noi tehnologii SAP, cât și studenților din domeniul tehnic. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac aici. Vineri este rândul specialiștilor din compania Bosch să-i învețe pe pasionați despre ce însemană o fabrică inteligentă, în cadrul workshop-ului “Everything connected for a smart factory: from Automation to Big Data”. Acesta începe la ora 14, iar înscrielile se fac aici.

Voluntari și tombolă Electric Castle

La ediția din această primăvară, organizatorii TdC pun un un accent deosebit pe programele de voluntariat. Astfel, Târgul de Cariere a încheiat un parteneriat strategic cu Electric Castle. Reprezentanții evenimentului vor recruta viitori voluntari pentru festivalul de muzică din acest an, ce va avea loc la Castelul Banffy de la Bonțida, prin organizarea de interviuri pe loc. În plus, toți participanții vor putea să se înscrie la tombola ce le va da ocazia să câștige un abonament gratuit la EC 2018.

Articolul anterior

Prima companie de outsourcing din Cluj aniversează 25 de ani de activitate

Articolul următor

Planul de marketing, ca instrument de business

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share