Revolut a ajuns la 10.000 de angajați și recrutează încă 1.500 în 2024. Anul trecut, a primit peste un milion de candidaturi pentru posturile scoase la concurs

Fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar efectivele sale vor crește cu 40 la sută în 2024.

În România, unde operează ca bancă digitală și deservește peste 3,5 milioane de clienți retail, Revolut recrutează talente pentru peste 70 de posturi.

De la înființarea companiei, în 2015, numărul de angajați ai Revolut a crescut constant și a ajuns, la finalul lui 2023, la 8.000, pentru ca în primele trei luni din 2024 să treacă pragul de 10.000 de salariați. Compania recrutează talente mai ales pentru departamentele Vânzări, Suport Clienți, AntiFraudă. În majoritatea cazurilor, sunt roluri noi.

“Această cifră rotundă, de 10.000 de angajați la nivel global, reflectă contribuția enormă pe care echipa noastră o are la succesul constant al companiei. Un succes oglindit în inovațiile valoroase puse la dispoziția clienților și în maximizarea rezultatelor la nivel individual și la nivelul companiei în ansamblu. Planurile privind recrutarea de noi talente, de pe toate piețele unde operăm, merg mână în mână cu planurile de extindere la nivel global. Aceste cifre nu sunt doar niște numere, ci sunt bazate pe o realitate evidentă – cu fiecare nou Revoluter intrat în companie, capacitatea noastră de a inova crește și astfel le oferim clienților servicii și produse de o calitate tot mai bună”, declară Lucian Ivan, Global Head of Talent la Revolut.

Revolut este o companie care funcționează mai ales în modelul de lucru de la distanță, ceea ce îi permite să recruteze talente din orice țară și le oferă acestora flexibilitatea programului. Aceasta reprezintă un element de atractivitate pentru candidați, care percep compania ca un loc de muncă preferat, fapt ce a contribuit, anul trecut, la înregistrarea a peste un milion de candidaturi din toată lumea, pentru posturile scoase la concurs. Compania a obținut certificarea Great Place to Work pe opt piețe, inclusiv România, în care derulează operațiuni și are angajați.

DESPRE REVOLUT

Este o bancă licențiată, care ajută utilizatorii să-și folosească la maximum fondurile de care dispun. În 2015, s-a lansat în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani și schimb valutar. 40 de milioane de clienți folosesc zeci de produse Revolut, ca să realizeze mai mult de o jumătate de miliard de tranzacții pe lună.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share