Farmacia Dona își măreşte echipa de specialiști

Grupul de firme Dona a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de 960 milioane lei, în creștere cu 13,3 la sută față de 2015, și un profit de 6,2 milioane lei.

În jur de 24 de milioane de lei au fost direcționate către achiziții de licențe, construirea și amenajarea noului depozit, ce va fi lansat anul acesta, reamenajarea farmaciilor, astfel încât să respecte noua identitate vizuală Dona, și programele de pregătire profesională personalizate pe categorii de angajați. Printre proiectele importante derulate în 2016 se află lansarea sistemului de franciză Dona, continuarea procesului de rebranding și avansarea lucrărilor pentru depozitul DONA.Logistică.

Echipa Dona înseamnă acum peste 2.500 de specialiști în sănătate – farmaciști și asistenți de farmacie, dar și experți în departamente de suport: vânzări, IT, logistică, resurse umane sau marketing și comunicare. “Suntem permanent în căutare de oameni cu potențial, care vor avea la dispoziție toate condițiile pentru a performa la capacități maxime – cursuri de specializare, pachet salarial competitiv și un program de lucru flexibil”, spun reprezentanții companiei. CV-urile specialiștilor care doresc să lucreze în cadrul lanțului farmaceutic pot fi trimise la adresa recrutare@farmaciiledona.ro.

Farmacia Dona este unul dintre cele mai apreciate branduri din retailul farmaceutic. Principalul punct de diferențiere îl reprezintă nivelul de profesionalism al farmaciștilor noștri, susținut continuu prin programe de instruire și perfecționare. În paralel, căutăm să fim un lanț de farmacii tot mai accesibil, prin extinderea rețelei și prin prețurile poziționate în zona inferioară a pieței.

Mihaela Ungureanu

Director general @ Siepcofar

FARMACIST DIRIGINTE

Le oferă pacienților consiliere cu privire la utilizarea medicamentelor și potenţialele riscuri/ efecte adverse, eliberează medicamente pe bază de prescripţie medicală și OTC-uri, este responsabil de coordonarea și motivarea echipei din subordine, planifică programul de lucru al colegilor și se asigură de dezvoltarea acestora, și este responsabil de monitorizarea situaţiilor și documentelor financiare.

Candidații trebuie să aibă studii de specialitate finalizate (Facultatea de Farmacie), experienţă pe o poziţie similară de minimum doi ani, certificat de membru al Colegiului Farmaciştilor, avizat pe anul în curs, cunoştinţe Microsoft Office la nivel mediu, abilităţi de coordonare și motivare a echipei din subordine, abilităţi de comunicare, amabilitate și empatie față de pacienţi, integritate și etică profesională.

Pe lângă pachetul salarial corelat cu experienţa și performanța, compania oferă tichete de masă, bonus de performanță motivant, în funcţie de rezultatele obţinute, oportunităţi de creştere și dezvoltare, și acces la training-uri de servicii, vânzări și de produs.

FARMACIST

Oferă consiliere pacienţilor cu privire la utilizarea medicamentelor și potenţialele riscuri/efecte adverse, eliberează medicamente pe bază de prescripţie medicală și OTC-uri, și participă la verificarea, monitorizarea stocurilor și recepționarea produselor.

Candidații trebuie să fie absolvenți de studii de specialitate finalizate (Facultatea de Farmacie), să fie certificați ca membri al Colegiului Farmaciştilor și avizați pe anul în curs, să aibă cunoştinţe Microsoft Office la nivel mediu, bune abilităţi de comunicare, amabilitate și empatie față de pacienţi, integritate și etică profesională. Experienţa pe o poziţie similară reprezintă un avantaj.

Beneficiile includ un pachet salarial corelat cu experienţa și performanța, tichete de masă, bonus de performanță în funcţie de rezultatele obţinute, oportunităţi de creştere și dezvoltare, acces la training-uri de servicii, vânzări și de produs.

ASISTENT FARMACIE

Responsabilităţile sale includ consilierea pentru pacienţi, cu privire la utilizarea OTC-urilor și potenţialele riscuri/efecte adverse, conservarea și eliberarea produselor parafarmaceutice, și participarea la verificarea, monitorizarea stocurilor și recepționarea produselor.

Candidații trebuie să aibă studii de specialitate finalizate (Şcoala Postliceală de Asistenţi de Farmacie), aviz de liberă practică actualizat pe anul în curs, cunoştinţe Microsoft Office la nivel mediu, abilităţi de comunicare, amabilitate și empatie față de pacienţi, integritate și etică profesională. Experienţa pe o poziţie similară reprezintă un avantaj.

Beneficiile includ un pachet salarial corelat cu experienţa si performanța, tichete de masa, bonus de performanță corelat cu obiectivele și oportunitatea de dezvoltare prin acces la training-uri de servicii, vânzări și de produs.

COORDONATOR FARMACII

Responsabilitatea de bază constă în coordonarea activității a 5-10 farmacii (circa 50 persoane), prin vizite regulate, monitorizarea respectării procedurilor de lucru și un management eficient al echipei. În plus, coordonatorii au în grijă motivarea, dezvoltarea și evaluarea personalului din echipă, în funcţie de obiectivele stabilite, implementarea politicilor comerciale ale companiei, oferă training și suport pentru integrarea personalului în sistemul de lucru al farmaciilor și asigură implementarea strategiei de vânzări, analiza și elaborarea rapoartelor.

Pentru acest post, Farmacia Dona caută persoane cu studii superioare finalizate, experienţă de minimum doi ani pe o poziţie de conducere, experiență în coordonarea unei echipe de minimum patru membri, cunoştinţe de MS Office la nivel avansat, capacitate de analiză și sinteză a informaţiilor, abilităţi de comunicare și relaționare, negociere și persuasiune, și abilităţi în dezvoltarea echipei. Persoanele selectate vor avea un salariu fix competitiv și un bonus atractiv, laptop, telefon și maşină de serviciu.

LUCRĂTOR DEPOZIT

Responsabilitățile principale vor fi colectarea produselor de pe raft, conform listei de colectare, asigurarea integrității produselor pe parcursul activităților de colectare, realizarea normei de colectare/verificare (număr minim de linii produs/zi), încadrarea în numărul maxim de greșeli de colectare/verificare, întocmirea avizelor de însoțire a mărfii, inventarierea produselor pe baza listei de inventariere, emiterea facturilor aferente comenzilor colectate.

Candidatul ideal este o persoană responsabilă și organizată, dispusă să lucreze în ture și să asigure colectarea produselor în condiții corespunzătoare, să aibă cel puțin un an experiență pe o poziție similară și cunoștințe minime de utilizare a calculatorului.

DESPRE FARMACIA DONA

După 25 de ani de activitate, reunește 300 de farmacii, deținute de nouă companii antreprenoriale, cu capital privat românesc. Peste 2,6 milioane de oameni trec pragul farmaciilor, în fiecare lună, și au la dispoziție un portofoliu cu peste 29.000 produse. Pentru 2017, reprezentanții companiei estimează o creștere a cifrei de afaceri cu 20 la sută. Anul acesta, proiectele majore vizate sunt inaugurarea depozitului DONA.Logistică și continuarea extinderii rețelei de farmacii, prin dezvoltare organică și prin parteneriate în sistem de franciză Dona. Valoarea estimată a investițiilor din acest an este de 17 milioane de lei.

 

Articolul anterior

Michelin investeşte încă 60 de milioane de euro în România - 140 de joburi în plus

Articolul următor

Valoria: Companiile se pregătesc pentru un an greu

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share