Achiziție: Keez, startup-ul de contabilitate în cloud, trece sub “umbrela” norvegienilor de la Visma

Visma achiziționează pachetul majoritar de acțiuni al Keez, un furnizor aflat într-un proces de creștere accelerată în domeniul serviciilor de contabilitate, salarizare și facturare pentru întreprinderile mici din România.

Mișcarea susține extinderea strategică a Visma în Europa Centrală și consolidează poziția companiei ca furnizor european de top pentru software cloud. Fondat în 2018, Keez a cunoscut o creștere solidă în ultimii trei ani. Oferă o soluție ce acoperă întregul proces contabil prin integrarea serviciilor profesionale de contabilitate cu platforma software online. În plus, soluția oferită folosește tehnologii precum “machine learning” pentru o eficiență îmbunătățită și le oferă astfel clienților un avantaj competitiv.

“Cu ajutorul experienței și resurselor Visma, ne vom putea concentra pe dezvoltarea continuă și pe tot ce este de valoare pentru clienții noștri. Vom continua să operăm independent și să urmăm aceeași strategie incepută acum trei ani”, declară Daniel Mateescu, fondator și director general al Keez.

România a cunoscut o accelerare a digitalizării în ultimii ani. Keez este prima companie ce oferă o soluție cloud pentru servicii complete de contabilitate pe o piață dominată de soluții tip “on-premise”. “Keez este un jucător puternic, cu o creștere solidă pe o piață de mare potențial. Prin faptul că ne alăturăm forțele facem un pas important în strategia noastră de extindere”, spune Merete Hverven, CEO Visma.

Keez va continua să își desfășoare activitățile ca o organizație independentă. Fondatorul său, Daniel Mateescu, va continua să conducă compania.

Articolul anterior

CEO-ul BRD-Groupe Société Générale a semnat Carta "Niciodată fără ele", prin care este promovată egalitatea de gen

Articolul următor

Emanuel Ghencioiu (Merck): "Doar în momentul în care ieși din zona de confort poți evolua în direcția pe care ți-o dorești"

Articole din aceeași categorie
Total
28
Share