CEO-ul BRD-Groupe Société Générale a semnat Carta “Niciodată fără ele”, prin care este promovată egalitatea de gen

François Bloch, CEO BRD – Groupe Société Générale, este unul dintre managerii de top ai grupului bancar francez, care au semnat Carta #JamaisSansElles (“Niciodată fără ele”). Prin aceasta, Société Générale își consolidează angajamentul de a promova diversitatea de gen.

Concret, cei 60 de manageri de la Société Générale, care au semnat Carta, s-au angajat în mod individual să nu mai participe la niciun eveniment, întâlnire sau angajament public sau mediatic, în persoană sau de la distanță, în care ar fi discutate, comentate sau analizate subiecte de interes general, inclusiv chestiuni legate de societate, politice, economice, științifice sau strategice, dacă acestea implică mai mulți vorbitori, dar niciunul dintre ei nu este femeie.

Luările de cuvânt la care participă semnatarii Cartei, la evenimente interne sau externe – seminarii, mese rotunde, dezbateri și paneluri deschise publicului sau difuzate la televiziune, participarea la jurii -, cu cel puțin trei vorbitori, trebuie să includă cel puțin o femeie.

În acest moment, Société Générale are 133.000 de angajați în 61 de țări și își propune ca, până în 2023, cel puțin 30 la sută dintre posturile de management ale grupului să fie ocupate de femei.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share