Adecco caută un “CEO pentru o lună”

Tinerii din toată lumea își pot depune candidaturile pentru a obține jobul de “CEO pentru o lună”, la Adecco.

Ajuns în cel de-al șaselea an, programul gestionat de Fundația Adecco Group este creat pentru a pune la dispoziția tinerilor experiența practică de care au nevoie pentru a-și construi carierele și pentru a le oferi pregătirea necesară pentru “lumea reală”, care nu poate fi obținută la școală sau universitate.

Candidații admiși vor lucra alături de CEO-ul Adecco Group din cele 47 de țări participante. Ulterior, zece dintre ei vor fi selectați să participe la un bootcamp riguros, unde își vor testa aptitudinile de colaborare și inovare, vor învăța despre ei înșiși și despre piața muncii. Doar unul dintre ei va fi selectat să lucreze, timp de o lună, alături de CEO Alain Dehaze. “Este o oportunitate care ajută tinerii să-și dezvolte carierele și să-și sporească încrederea și expunerea, și care le oferă o învățare eficientă la locul de muncă, într-o companie din Fortune 500. O mărturie a durabilității programului stă în faptul că mulți dintre candidați au fost angajați ulterior în funcții permanente, la noi sau la clienții noștri”, declară Alain Dehaze, CEO Adecco Group.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pentru a participa, candidații trebuie să aplice aici. Candidații de pe lista restrânsă vor fi invitați la interviu și la o evaluare în propria țară. Poziția include un salariu suficient pentru a sprijini educația sau dezvoltarea profesională a candidatului.

“CEO pentru o lună” a început ca o inițiativă locală, în Norvegia, în 2011, și a fost extins la nivel global în 2014. Mai mult de 204.000 de tineri s-au înscris în program, în 2018.

Articolul anterior

Orădeanul Bogdan Vandici, argint pentru România, la Olimpiada Tinerilor Bucătari

Articolul următor

Președintele Alpha Bank România va conduce filialele băncii din patru țări și devine și director general al rețelei internaționale

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share