Adient Trim Ploiești sărbătorește majoratul

Fabrica de referință pentru producția de tapițerii auto premium marchează, luna aceasta, 18 ani de activitate pe piața din România.

În fiecare an, tapițeriile auto realizate la fabrica Adient Trim se regăsesc pe sute de mii de mașini din toată lumea. Potrivit conducerii companiei, calitatea produselor și profesionalismul echipei, formată din peste 1.800 de angajați, au susținut Adient să devină un lider în domeniul său de activitate, la nivel internațional.

“În acești 18 ani, am ajuns la o maturitate ce ne-a permis să devenim unul dintre cei mai importanți angajatori din județul Prahova. Avem un angajament pe termen lung în România, am parcurs un drum lung în cei 18 ani și suntem încrezători în viitor”, spune Adrian Diță, Plant Manager Adient Trim Ploiești.

În cei 18 ani, Adient Trim s-a implicat constant în programe prin care susține educația. Elevii primei clase de învățământ dual, inițiată de Adient și Liceul Tehnologic “Anghel Saligny”, în 2018, au finalizat cei trei ani de studiu anul acesta și au fost angajați în fabrica din Ploiești, din 2 august. Cei 26 de elevi din a doua clasă de învățământ dual, inițiată în 2020, sunt acum în clasa a X-a. Anul acesta, compania a continuat programul Start Your Career, prin care oferă studenților prahoveni șansa de a-și descoperi potențialul şi a pune bazele unei cariere, chiar de pe băncile facultății.

Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are în total peste 5.800 de angajați și deține șapte unități de producție, la Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii) și Pitești (tapițerii).

Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 77.000 de angajați în 202 fabrici din 32 de țări, produce și livrează scaune pentru toate clasele de vehicule și toți producătorii de echipamente originale – de la sisteme complete până la componente individuale. Munca angajaților Adient se regăsește, anual, în 19 milioane de vehicule.

Articolul anterior

Rusoaica Daria Maslovskaya, noul director de Resurse Umane al Mars pentru Europa Centrală, inclusiv România

Articolul următor

"Gigantul" american Dover a deschis un Business Services Office în România

Articole din aceeași categorie
Total
14
Share