“Gigantul” american Dover a deschis un Business Services Office în România

Dover, un producător global diversificat și furnizor de soluții, a inaugurat recent un birou pentru funcția de Business Services (DBS) în Globalworth Plaza București.

Suprafața de 1.170 mp închiriată va permite echipei DBS să ofere în continuare servicii cu valoare adăugată companiilor care operează cu Dover în domeniul finanțelor, tehnologiei informației și resurselor umane.

Echipa Dover are 24.000 de membri în întreaga lume și venituri anuale de circa șapte miliarde de dolari. Compania livrează echipamente și componente inovatoare, consumabile, piese de schimb, software, soluții digitale și servicii de asistență prin cinci segmente de operare: produse tehnice, soluții de alimentare, imagistică și identificare, pompe și soluții de proces și echipamente pentru refrigerare și produse alimentare.

“Intrarea pe piața din România a unei companii precum Dover reprezintă o mare oportunitate pentru dezvoltarea și diversificarea comunității de business. Compania cu sediul in SUA este acum parte din Globalworth District, cea mai mare comunitate de business din țară”, declară Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România.

Aflată în nordul orașului București, clădirea de clasă A Globalworth Plaza este situată la intersecția șoselei Pipera cu Barbu Văcărescu. Are front stradal larg la ambele artere, ceea ce îi oferă o vizibilitate deosebită. Accesul la mijloacele de transport în comun este rapid. La două minute se găsesc stațiile de autobuz, iar la trei minute este stația de metrou Aurel Vlaicu. Clădirea de 19 etaje a fost reamenajată în 2017 și a primit certificarea verde Breeam Excellent.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centralăşi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra și care activează în România și Polonia. În ambele ţări a devenit principalul investitor pe piațaimobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top. Gestionat de peste 200 de profesioniști în Cipru, Guernsey, Româniași Polonia, portofoliul companiei avea o valoare totală de circa 3,1 miliarde de euro, la 30 iunie 2021. Aproximativ 95,1 la sută este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către circa 650 de companii. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share