Adient Trim recrutează 60 de oameni pentru fabrica din Ploieşti, în ianuarie

Compania specializată în producția de tapițerie auto angajează, luna viitoare, 60 de persoane pentru funcția de confecționer și asamblor articole din textile.

Noii angajați se vor alătura unei echipe formate din peste 1.900 de profesioniști, care produc tapițerii pentru scaune auto. Din ianuarie, Adient Trim le promite angajaților un pachet salarial și venituri mai atractive. Programul de lucru este de cinci zile/ săptămână, în trei schimburi. Cei interesați de un loc de muncă pot suna pentru detalii la numărul de telefon 0372 447 914 sau se pot înscrie online aici.

De peste 16 ani, Adient Trim Ploieşti produce tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate aici se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini. Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are în total peste 6.000 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploieşti (tapiţerii) și Piteşti (tapiţerii).

Credem că te-ar interesa și: Corporatistul din Pipera

Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 85.000 de angajaţi în 238 de fabrici localizate în 34 ţări, produce şi livrează scaune pentru toate clasele de vehicule şi toţi producătorii de echipamente originale, de la sisteme complete până la componente individuale. Ele echipează 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Bilanț la final de an: pentru unu din doi angajați români, 2019 a fost un an mai obositor și mai stresant profesional decât 2018

Articolul următor

Rezidențiat: Toate contestațiile la Medicină și Farmacie, respinse. La Medicină Dentară, câțiva "norocoși"

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share