KFC și Pizza Hut caută 450 de colegi pentru noile restaurante

Prezente în 23 de orașe din România, lanțurile KFC și Pizza Hut au nevoie de 450 de angajați noi, pentru restaurantele ce se vor deschide în cursul acestui an.

La KFC, oamenii interesați de un loc de muncă în cadrul companiei pot opta fie pentru un post de casier, fie pentru un job în bucătăria restaurantelor. La Pizza Hut, locurile de muncă pentru care candidații își pot depune CV-uri sunt cele de ospătar, casier sau bucătar.

Cele mai apreciate avantaje ale unui job la KFC sau Pizza Hut sunt programul de lucru flexibil și training-urile specializate, care îi ajută atât pe cei proaspat intrați în echipă să se integreze ușor și să își înțeleagă atribuțiile, cât și pe cei cu experiență, care se pot dezvolta în cadrul unei companii internaționale. Noii angajați au acces la instruire practică, în restaurant, realizată de experți, și la training-uri online, sub formă de cursuri și teste.

După aproximativ un an de la angajare, membrii echipei KFC care au performanțe bune intră în programul de Manager Trainee și au astfel ocazia să învețe noțiuni de management specifice activității din restaurant, să conducă o echipă și să se implice în experiența oferită clienților. “Știm că este greu pentru tinerii fără experiență să își găsească un loc de muncă. Le oferim șansa de a lucra pentru un brand internațional, alături de care au posibilitatea să-și dezvolte o carieră. Angajații KFC și Pizza Hut beneficiază de training-uri dedicate și au șansa de a avansa rapid în carieră, într-o echipă tânără, energică, pozitivă și ambițioasă. De asemenea, din februarie, am crescut salariile angajaților cu o medie de 20 la sută, la nivel de restaurant. Cele două rețele de restaurante sunt în continuă dezvoltare, așa că avem disponibile locuri de muncă în multe orașe”, declară Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC și Pizza Hut România.

Cei interesați de un loc de muncă la KFC sau Pizza Hut au posibilitatea de a obține un post fără experiență prealabilă. Vârsta minimă pentru angajare este de 16 ani. Pe lângă salariul de bază, angajații celor două lanțuri de restaurante primesc bonuri de masă și bonusuri trimestriale, în funcție de performanțe. Creșterile salariale sunt corelate cu vechimea. Programul este flexibil și poate fi adaptat în funcție de necesități – fie full time sau part time, de patru sau șase ore, fie doar în weekend (vinerea, sâmbăta și duminica).

În acest an, în lunile martie și aprilie, KFC și Pizza Hut participă la două mari târguri de recrutare, în mai multe orașe: Târgul de Cariere și Angajatori de Top. Reprezentanții celor două companii vor promova posturile vacante curente, dar și posturi noi, ce vor apărea ca urmare a deschiderii unor noi restaurante, ca parte a planului de extindere din 2016. Rețelele de restaurante KFC și Pizza Hut au peste 3.200 de angajați, la nivel național.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share