Agenția de comunicare pastel o aduce în echipă pe Maria-Cristina Trepcea, în rolul de New Business Director

Maria-Cristina Trepcea este cel mai nou membru al echipei de top management din agenția de comunicare integrată pastel.

Cu peste zece de experiență de client service în agenții de creație, în România și în Marea Britanie, Maria-Cristina Trepcea, în rolul său de New Business Director, are responsabilitatea de a dirija și de a îndeplini strategia de new business a pastel, urmărind să crească output-ul agenției în materie de campanii integrate, de CSR și employer branding.

“M-am simțit imediat de-ai casei. A ajutat mult faptul că suntem cu toții la birou și că lucrăm literalmente cot la cot. Pe lângă faptul că aici și oamenii, și termenele, sunt respectate, că sunt urmărite nu doar rezultatele de business, ci și impactul social, un privilegiu de care mă bucur este faptul că fac parte dintr-o echipă asumată, matură, agilă, cu competențe complementare și toate in-house. După doar câteva luni, număram pitch-urile câștigate împreună și avem apetit pentru mai mult”, spune Maria-Cristina Trepcea.

pastel este o agenție de comunicare cu o abordare strategică și creativă, cu o activitate de peste 16 ani pe piața din România, peste 6.000 de campanii și proiecte dezvoltate, și un portofoliu de clienți din arii precum banking, auto, FMCG, servicii, industrie, B2B, IT, ONG și retail.

Cu o echipa formată din aproape 40 de profesioniști, agenția oferă servicii de comunicare integrată pentru campanii ce se desfășoară în România și la nivel regional. Printre clienții și brandurile pentru care agenția lucrează se numără Autism Voice, Avon, Colgate Palmolive, De’Longhi, Fundația Conservation Carpathia, Fundația Sensiblu, Groupe Renault, Hornbach, Inka, Leoni, Jacobs Douwe Egberts, JTI, Maspex, Mondelez, Sameday, Sandoz, Sun Plaza și TCC.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share