Agenția de digital Tribal Worldwide România are un nou Deputy Managing Director

Simina Zidaru este noul Deputy Managing Director la Tribal Wordwide România, una dintre cele mai puternice agenții de digital la nivel local, după ce a avut rolul de Creative Director.

Cu o experiență de zece ani, dobândită în agenții de creație de top din România, Simina Zidaru va dezvolta și implementa strategia de management a agenției Tribal Worldwide.

“Tranziția unui director de creație înspre managementul operațional este atipică. Probabil personalitățile manageriale și cele creative sunt relativ diferite. Cu toate acestea, cele două pot să coexiste. Am alături de mine o echipă care crede în valoarea leadership-ului creativ și în creativitate ca unealtă reală în business. Creativitatea se aplică multidisciplinar, de la social media, strategie, conținut, date, și până la client service. Procesul de învățare nu ar trebui să înceteze niciodată, iar eu sunt recunoscătoare că am șansa de a încerca și eu să fac lucrurile altfel”, spune Simina Zidaru.  

Simina Zidaru va lucra împreună cu Roxana Memetea, Managing Partner Tribal Worldwide România, pentru a îndeplini obiectivele de business ale agenției. Va coordona o echipă de peste 30 de specialiști, cu expertiză în diferite arii ale industriei creative digitate, de la strategie, date și creație, până la social media, creare de conținut, editare video, data innovation și programare.

Simina Zidaru a fost selectată de Cannes Lions ca parte din programul See It Be It – program de dezvoltare și accelerare a carierei adresat femeilor în poziții de leadership din industria de comunicare. Se bucură de recunoaștere și premii la unele dintre cele mai importante festivaluri de publicitate și comunicare din țară și străinătate, precum Effie, ADCeurope, Internetics, Fibra, Sabre sau PR Awards.

Tribal Worldwide România este agenția de comunicare digitală full service, parte din The Group și aflliată la rețaua internațională Tribal Worldwide. Expertiza echipei sale acoperă întregul spectru de competențe în serviciile de marketing digital: concepte de campanii și campanii integrate, platforme de comerț electronic și platforme dedicate mediului mobil, comunicare în rețelele de socializare și strategii ce implementează într-un mod creativ noile tehnologii. Echipa Tribal aplică tehnici moderne de rezolvare a problemelor de comunicare ale clienților, pentru a aduce consumatorii mai aproape de branduri, cu credința că este nevoie de puțină umanitate într-o eră complet digitală.

Articolul anterior

Psiholog: Sindromul Peter Pan sau atunci când adulții nu au "crescut"

Articolul următor

De fapt, nu ne place să învățăm

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share