Compania Regista Digital, parte a grupului Zitec, are un nou director general

De luna aceasta, Edward Alexandru Crețescu se alătură echipei Regista Digital, în rolul de director general.

Edward Alexandru Crețescu are o experiență amplă în implementarea de servicii digitale inovatoare. Ex-Head of Sales la Digidemat, partener oficial al DocuSign în România, coordonează grupul de lucru de Digitalizare și Dezvoltarea Industriei din Asociația Patronală pentru Industria de Software și Servicii (ANIS). Este absolvent al Universității București – Facultatea de Științe Politice și al Institut Le Rosey din Elveția, și are o experiență de peste nouă ani în companii din industria IT&C.

Ca director general al companiei Regista, va continua să accelereze creșterea companiei pe segmentul de digitalizare a instituțiilor publice, prin creșterea numărului de clienți și prin dezvoltarea accelerată a gamei de produse și servicii oferite acestora. În noua formulă și prin noi funcționalități, Regista se va adresa și segmentului de companii private mici și mijlocii. În acest moment, oferă o suită de soluții software adresată preponderent instituțiilor publice din România și are în portofoliu peste 1.000 de clienți: administrații publice locale, spitale județene, școli, licee, universități, regii, administrații ale domeniului public.

Obiectivele principale de dezvoltare ale companiei pe termen scurt și lung vor fi asumate și implementate de Edward Crețescu și se axează pe oferirea de noi module, cum ar fi identificare online la distanță a cetățenilor, servicii cadastrale sau semnătură digitală, toate cu scopul de a digitaliza și mai mult interacțiunea de zi cu zi a cetățenilor cu entitățile publice, acțiuni cu impact direct în îmbunătățirea poziției României în clasamentul DESI.

Regista Digital este lider de piață pe segmentul aplicațiilor de registratură și managementul documentelor în administrația publică locală. Rolul aplicației este să automatizeze și să eficientizeze activitățile din instituțiile locale, guvernamentale și din companii, prin modulele de registratură electronică, managementul documentelor și e-Guvernare. Platforma facilitează o comunicare optimă între departamentele unei instituții și între funcționari și cetățeni, pentru o rezolvare rapidă și mai organizată a solicitărilor primite. Este disponibilă online, este comercializată într-un model de licențiere de tip Software-as-a-Service și se bazează pe tehnologia de cloud computing oferită de Microsoft Azure.

Aplicația a fost lansată în decembrie 2015 și are peste 60.000 de utilizatori la nivel național, funcționari publici și cetățeni, care au înregistrat mai mult de 28 de milioane de documente.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share