Aircraft Owners and Pilot Association of Romania și-a desemnat o nouă conducere

Halit Ozturkmen este noul președinte al Aircraft Owners and Pilot Association of Romania.

Halit  Ozturkmen își propune să continue proiectele demarate de predecesorul său, Radu Merica, să mărească baza de piloți PPL și de aviație generală și să crească avantajele pentru membri. Va purta negocieri pentru reducere pentru handling, reducere la AVGAS, dar și reduceri în rândul companiilor care vând mașini, bijuterii, ceasuri și nu numai.

Radu Merica rămâne membru al Aircraft Owners and Pilot Association of Romania, iar Cirrus România va continua să fie partener al asociației. Cristian Nevzoreanu a fost ales vicepreședinte. Aircraft Owners and Pilot Association of Romania are un nou secretariat general, prin PRIA Conferences și echipa acesteia, condusă de Raluca Voivozeanu, care se va ocupa de organizarea tuturor evenimentelor, târgurilor și întrunirilor, dar și de comunicare și marketing.

Asociația va organiza în această toamnă două evenimente importante. În septembrie, este programat un eveniment ce presupune schimb de experiență între piloții PPL și de aviație generală și controlorii de trafic aerian, mai ales cei de la flight info, care controlează zborurile VFR. Astfel, pliloții pot vedea activitatea din turn, iar controlorii vor merge în zboruri demonstrative cu piloții PPL și de aviație generală. În octombrie, va organiza un târg destinat aviației generale, unde vor avea standuri producătorii de aeronave, precum Cirrus, Cesna, Diamond, Pipers, dar și producătorii de avioane ultraușoare și școlile de zbor, astfel încât oamenii să vadă prețuri, modele și cât costă să devii pilot. Va reprezenta un demers important de a face cunoscută aviația generală, dar și de a evidenția beneficiile ei.

Aircraft Owners and Pilot Association of Romania este o asociație nonprofit, care promovează economia, siguranța și popularitatea zborului în România. Se concentrează pe promovarea și dezvoltarea aviației generale și participă activ la întâlniri pentru modificarea codului aerian, pentru îmbunătățirea și simplificarea normelor, dar și cooperare eficientă între toate organizațiile implicate în aviație.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share