Al doilea cel mai mare lanț de săli de fitness din România atrage trei executivi de top în Advisory Board

Stay Fit Gym, împreună cu Morphosis Capital, formează un Advisory Board, compus din trei executivi de top ai mediului de afaceri din România: Vlad Ardeleanu (CEO Medima Health), Iulian Cîrciumaru (Managing Partner V7 Capital) și Mikael Fredholm (ex-CEO World Class România).

„Ne dorim ca pe termen lung să devenim un punct de referință în adoptarea unui stil de viață sănătos de către populația din România. Vrem să devenim prima opțiune de a face sport pentru români, prin oferirea celor mai bune servicii de fitness, la prețuri excelente. Împreună cu partenerii mei și Morphosis Capital, am decis să formăm un Advisory Board în care să atragem oameni cu experiență extraordinară în zona fitness-ului și a expansiunii rapide, pe care să ne putem baza în procesul de creștere accelerată a companiei la nivel național”, spune Alexandru Lascăr, CEO Stay Fit Gym.

Vlad Ardeleanu este un executiv cu o experiență de peste 20 de ani. Este CEO al Medima Health, operator medical specializat în imagistică medicală și radiologie. A fost director general adjunct al lanțului de retail Artima și a condus operațiunile Carrefour în România. Înainte de a se alătura, în 2020, Medima Health, unde este și co-acționar, a fost director general al Superbet, companie pe care a transformat-o dintr-o afacere de familie cu prezență locală într-o corporație internațională orientată către tehnologie. Este și președintele Federației Române de Șah.

Iulian Cîrciumaru este antreprenor, Managing Partner al V7 Capital, un startup studio axat pe investiții în startup-uri și afaceri de dimensiuni mici, cu potențial ridicat de dezvoltare. Este co-fondator Benefit Seven (7card), o platformă preluată integral de Sodexo în 2018, ce oferă abonamente de acces concomitent la centre de fitness și wellness. Este președintele Consiliului de Administrație al Holde Agri Invest și membru în Consiliul de Administrație al 2Performant. Înainte de a deveni antreprenor, a fost consultant în afaceri la Kearney și PwC România.

Mikael Fredholm este un antreprenor în domeniul wellness, fondator și CEO al 121tribe, o platformă de wellness ce oferă acces la experți renumiți în domeniul sănătății și nutriției celor care doresc să aibă un stil de viață sănătos și sustenabil. A deținut funcții de conducere, din 2004, în rețeaua de fitness World Class. În 2014, a devenit acționar al World Class România, după preluarea companiei de către Resource Partners. În aprilie 2022, fondul de investiții polonez și Mikael Fredholm au ieșit din acționariat, după ce African Industries Group a preluat controlul rețelei.

La începutul anului, Stay Fit Gym avea șapte centre de fitness în București, iar acum deține 12 centre în București și Pitești. În decembrie 2021, Morphosis Capital a anunțat investiția în Stay Fit Gym. A fost a șasea tranzacție efectuată de fondul de private equity după investițiile realizate în DocProcess, Medima Health, rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu, EMI și Cronos Med.

Articolul anterior

Artiști români pentru artiști ucraineni, în Sufrageria Regală de la MNAR

Articolul următor

Dovada că angajații revin la birou: traficul la metrou s-a dublat după ridicarea restricțiilor

Articole din aceeași categorie
Total
4
Share