Allianz-Țiriac își mută sediul central în clădirea Țiriac Tower, din zona zero a Capitalei

Reprezentantul în România al celui mai valoros brand de asigurări din lume a semnat contractul de închiriere pentru a-și muta sediul central în clădirea Țiriac Tower, amplasată în zona zero a Capitalei – Piața Victoriei.

Spațiile de lucru vor fi dispuse pe trei etaje și vor ocupa o suprafață totală de 4.640 mp. La parterul clădirii Țiriac Tower va exista un concept store Allianz-Țiriac, dedicat publicului.

“De regulă, o casă nouă marchează noi începuturi. Pentru Allianz-Țiriac, mutarea reprezintă intrarea într-o nouă etapă de dezvoltare, ce aduce mai multă flexibilitate pentru angajații, clienții și partenerii noștri. Odată cu relocarea sediului central, vom permanentiza un nou mod de lucru în Allianz-Țiriac, care îmbină avantajele desfășurării activității de la birou cu beneficiile muncii de la distanță. Noile spaţii şi facilităţile moderne puse la dispoziţie de Țiriac Tower au rolul de a conecta angajaţii și de a încuraja inovația și colaborarea eficientă”, spune Virgil Șoncutean, CEO Allianz-Țiriac.

Noul sediu include mai multe tipuri de spaţii şi o nouă organizare. Spaţiile de lucru sunt flexibile, iar angajaţii AllianzȚiriac vor avea posibilitatea de a-şi alege locul în care doresc să lucreze în funcţie de activitatea desfăşurată. Ţiriac Tower este o clădire de clasa A, care oferă o suprafaţă ȋnchiriabilă de 16.472 mp și 700 mp de terase.

Clădirea dispune de cinci subsoluri și 259 de locuri de parcare, multiple standuri pentru biciclete, vestiare şi staţii de alimentare pentru maşinile electrice. Țiriac Tower face parte din categoria restrânsă a clădirilor de birouri din București care au primit certificarea LEED Platinum, una dintre cele mai cunoscute cerificări internaționale de clasificare a “clădirilor verzi”, prietenoase cu mediul și performante tehnologic, și certificarea Well Health-Safety, ce atestă asigurarea unui mediu de lucru sigur pentru sănătate.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share