Proiectul de birouri în care își au sediul Oracle, Kellogg’s, Saint-Gobain și Ursus Breweries are un nou administrator

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată să administreze proiectul de birouri Floreasca Park, situat în zona Floreasca-Barbu Văcărescu, din nordul Bucureștiului, cel mai mare hub de afaceri din Capitală.

Cu o suprafață închiriabilă de 39.350 mp și chiriaşi ca Oracle, Kellogg’s, BASF, Saint-Gobain sau Ursus Breweries, Floreasca Park a fost finalizat de Portland Trust în 2013. Anul acesta, ca urmare a unei tranzacții intermediate de Cushman & Wakefield Echinox, Resolution Property și Zeus Capital Management au achiziționat Floreasca Park de la un fond administrat de GLL Real Estate Partners GMBH (membru al Grupului Macquarie).

Floreasca Park integrează un design eficient și consum scăzut de energie. Cele două clădiri de clasa A, conectate printr-o parcare subterană cu 586 de locuri, sunt certificate BREEAM “Excellent”. Proprietatea beneficiază de conexiuni la mijloacele de transport în comun și facilități pentru chiriași. Promenada Mall și parcurile Regele Mihai I (Herăstrău) și Floreasca sunt situate în imediata apropiere.

Cushman & Wakefield Echinox va avea atribuţii ȋn gestionarea activităţii administrativ-operaţionale de zi cu zi, printr-o echipă de specialişti on-site şi la sediul central, coordonaţi de Mihaela Petruescu, Partner Asset Services. “Traversăm o perioadă atipică, fără precedent, și în aceste momente rolul și implicarea noastră în calitate de property manageri este esenţială în susținerea revenirii angajaților într-un spaţiu de birouri adecvat condiţiilor şi trendurilor mereu în schimbare”, declară Mihaela Petruescu.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Zona Floreasca-Barbu Văcărescu este considerată ”Noul CBD” (Central Business District) al Capitalei, în condițiile în care o serie dintre cele mai mari companii din România și-au stabilit sediile în birourile moderne, cu o suprafață de 520.000 mp, construite în zonă.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală şi afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Departamentul de administrare a proprietăţilor gestionează cel mai variat portofoliu de proprietăţi din România și asigură servicii de administrare pentru clădiri de birouri, parcuri industriale şi proiecte de retail ce însumează peste 420.000 mp. Echipa de peste 60 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor.

Unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 53.000 de angajați în peste 60 de țări, Cushman & Wakefield ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Serviciile principale ale companiei sunt consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare.

Articolul anterior

Dirijorul Ion Marin, Cavaler al Ordinului Artelor și Literelor al Republicii Franceze

Articolul următor

Ai abilitățile necesare pentru a răzbi în lumea post-pandemică?

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share