Altex deschide un nou magazin și se apropie de cota 100

Cel mai mare retailer electro-IT din România va inaugura, în 31 august, un nou magazin, în Dorohoi, în Complexul Comercial NEST Dorohoi. Acesta este al doilea magazin pe care compania îl deschide în 2017.

Odată cu inaugurarea magazinului din județul Botoșani, Altex ajunge la o rețea de 98 de magazine, la nivel național. Magazinul din Dorohoi va avea o suprafață de 600 de metri pătrați. “Prin deschiderea acestui magazin, le oferim locuitorilor din Dorohoi acces la tehnologie modernă, la prețuri accesibile. Magazinul pune la dispoziția clienților o gamă extinsă de produse și o echipă de specialiști pregătită să asigure consultanță pentru alegerea celor mai potrivite soluții tehnologice și promoții speciale”, declară Daniel Mirea, Director Retail Altex România.

Cu ocazia deschiderii, ALTEX oferă promoții speciale la o gamă variată de produse, de la smartphone-uri, laptopuri și monitoare, la tablete și televizor și mașini de spălat. Clienții pot profita și de o ofertă specială de buy-back, ce aduce o reducere substanțială în schimbul unui produs electrocasnic vechi. În plus, clienţii care achiziționează produse în rate, prin serviciul de creditare Credex, între 31 august și 3 septembrie, primesc pe loc un card cadou de 100 de lei.

Conform celui mai recent studiu Best Buy Award, brandul Altex ocupă primul loc în alegerea consumatorilor români, când vine vorba despre “cel mai bun raport preț-calitate”. Această certificare este susținută de poziționarea Altex, care oferă de două ori diferența și garantează astfel cel mai bun preț de pe piață – clienții care găsesc produsele din gama Altex, la preţuri mai mici, la alţi retaileri specializaţi, online sau offline, primesc de două ori diferenţa.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share