Licitație pentru furnizarea de servicii de traducere, inclusiv în/din română, pentru Consiliul Europei

Foto: EUobserver

Consiliul Europei organizează o licitație pentru un contract-cadru pentru prestarea serviciilor de traducere în limbile neoficiale ale organizației (74 loturi).

Companiile înregistrate sau traducătorii independenți cu cinci ani de experiență în furnizarea de servicii de traducere pentru organizații internaționale sau administrații publice naționale sunt invitate să prezinte o ofertă în conformitate cu cerințele stabilite în dosarul de licitație, care poate fi descărcat de aici. Documentele din dosar sunt disponibile numai în limba engleză.

Dosarul de licitație este compus din cerere de ofertă, actul de angajament și formularul propunerii de ofertă. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 15 septembrie. Ofertele trebuie trimise în conformitate cu cerințele stabilite în regulile de licitație. Informațiile suplimentare despre această licitație trebuie solicitate prin e-mail, la adresa consultation.dgs@coe.int, până la 1 septembrie. Toate răspunsurile vor fi publicate pe site-ul de descărcare a dosarului de licitație, în 7 septembrie.

Swiss Solutions – în Top 20 furnizori de servicii de traduceri din Europa de Est

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share