Amazon deschide trei noi birouri în România și recrutează 500 de oameni până la finalul anului

Cel mai mare retailer din lume va deschide trei noi birouri în România, la Timişoara şi Iaşi.

Până la finalul anului, Amazon intenţionează să adauge încă 500 de roluri permanente, în birourile sale din ţară. Noii angajați se vor alătura unei echipe care numără acum peste 2.500 de oameni.

Biroul din Timişoara, planificat să se deschidă în trimestrul al doilea al anului, se va concentra pe linia Amazon Devices, ce va include şi dispozitivele de securitate Ring, şi va fi locul unde se vor dezvolta şi lansa produse şi servicii inovatoare. Noul birou din Iaşi se va deschide spre finalul anului, în campusul actual, şi va fi primul ce va găzdui departamentul Retail Business Support – cel care se asigură că produsele Amazon şi disponibilitatea lor sunt optimizate pentru clienţi şi sprijină partenerii de vânzări şi echipele dedicate categoriilor de produse. În 2023, Amazon se va muta în Palas Campus din Iaşi.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Recrutarea pentru Bucureşti şi Iaşi este în derulare, iar cei interesaţi sunt invitaţi să acceseze pagina romania.amazon.com. Potrivit companiei, candidaţii selectaţi vor primi pachete salariale atractive şi beneficii extinse, inclusiv asigurare de sănătate privată şi asigurare de viaţă.

“Noile birouri vin cu multe oportunităţi pentru profesioniştii din domeniile software şi operaţiuni, care vor avea şansa să inoveze şi să îmbunătăţească produsele şi serviciile noastre, care sprijină clienţii Amazon din întreaga lume. În viitor, echipele noastre în creştere vor beneficia de clădiri de birouri moderne, cu facilităţi de cea mai bună calitate, şi de o colaborare şi susţinere îmbunătăţite. Suntem mândri de impactul pe care îl avem în Timişoara, Iaşi şi Bucureşti, prin recrutarea celor mai buni profesionişti din ţară şi din lume”, declară Octavian Tănase, General Manager Amazon România.

Amazon a deschis primul birou din România în 2005 şi a investit peste 100 milioane de euro pentru dezvoltarea de tehnologii de ultimă generaţie.

Articole din aceeași categorie
Total
3
Share