McDonald’s recrutează peste 1.000 de angajați în 27 de orașe din țară

Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald’s în România, demarează o campanie de recrutare inspirată de experiențele oamenilor din restaurantele McDonald’s.

Poveștile lor, nu doar cele legate de locul de muncă, dar și cele de după job, au reprezentat punctul de plecare pentru campania McDonald’s este pentru mine, prin care compania angajează peste 1.000 de persoane în toate orașele în care este prezentă, precum București, Constanța, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Sibiu sau Iași, inclusiv pentru noile deschideri deja anunțate, ca Zalău.

“Ne dorim să aducem în atenție ce înseamnă jobul la McDonald’s, pornind de la experiențele colegilor noștri, dedicați și curajoși. Ei au lucrat în această perioadă, în fiecare zi, pentru a primi clienții în siguranță și pentru a veni în sprijinul comunităților locale. Continuăm să oferim oportunități de angajare și dezvoltare profesională pentru un număr mare de candidați, indiferent de experiența lor. Procesul de aplicare și intervievare se desfășoară rapid, iar ei vor descoperi imediat dacă McDonald’s este compania potrivită pentru ei”, spune Monica Zdrancota, director de resurse umane, Premier Restaurants România.

Compania propune un program de lucru flexibil și angajează persoane care pot lucra patru, șase sau opt ore. Candidații au la dispoziție o ofertă variată de poziții de angajare, de la Crew Member, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților, Barista la McCafé sau Guest Experience Leader. Cei care își doresc să conducă un restaurant McDonald’s pot candida pentru poziția de Manager Trainee.

Potrivit companiei, angajații McDonald’s beneficiază de un salariu atractiv, tichete de masă, posibilitatea de a-și crește veniturile prin sporuri de noapte și de weekend, și programe de recunoaștere și loializare, plus un parcurs de carieră structurat și posibilitatea de promovare rapidă. Informațiile despre posturile disponibile, procesul de recrutare și beneficiile acordate angajaților McDonald’s, sunt disponibile aici.   

DESPRE PREMIER RESTAURANTS ROMÂNIA

Operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 88 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 43 de restaurante cu McDrive și 44 de cafenele McCafé. Compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are 5.000 de angajați. Cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din România a investit 31 de milioane de lei în consolidarea prezenței pe piața locală în 2020.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partener pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 160 de restaurante în șase țări și are peste 8.700 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing, și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple.

Articolul anterior

Orădenii de la Qubiz, "campionii" inovației în industria de software și servicii din România

Articolul următor

Piața de executive education, în creștere, în pandemie. 5 trenduri care vor defini piața de training, în 2021

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share