Lumea virtuală Marquardt își deschide porțile pentru viitorii ingineri

Ești student la Facultatea de Inginerie? Marquardt Sibiu îţi oferă posibilitatea să faci practică în domeniul automotive de acasă, în condiții de securitate în pandemie. Și, fiindcă știm că nu toți studenții sunt la fel, îți oferim nu unul, ci trei stagii de practică, la alegere în funcție de interesele tale academice și profesiile pe care le vizezi pentru viitor.

(P) Te invităm în compania Marquardt virtuală, unde poți să-ți pui în aplicare cele mai ambițioase vise! Poți să te lansezi în Cercetare-Dezvoltare. Poți să te familiarizezi cu producția de componente mecatronice de vârf! În afară de informații, cunoştinţe şi abilități, stagiile noastre de practică îţi vor furniza şi informaţii extrem de utile despre mediul de lucru pentru care te pregăteşti. Mentorii noștri vor lucra cu tine, te vor ghida pe parcursul fiecărei etape, îți vor sta la dispoziţie pentru întrebări şi îți vor acorda sprijinul pentru ca stagiul tău să te propulseze spre lumea producției automotive de vârf.

Dacă vrei să deschizi ușa către meseria ta de mâine, să-ți pui la încercare cunoştinţele în lumeaMarquardt, pentru a-ți lansa proiectele personale în mașinile viitorului, noi îţi oferim ocazia de a face practică într-unul din cele trei module de mai jos:

WORKSHOP EMBEDDED SOFTWARE

Cuvântul-cheie care te aduce în echipa noastră este “CONSTRUCTIV”!

Se desfășoară online! Dacă vrei să cunoști lumea embedded prin microcontrollere și programare C, atunci ai venit în locul potrivit. Workshopul este centrat pe dezvoltarea unei aplicații embedded într-un simulator de microcontroller.

  • Înscrieri: au început din 15 februarie și vor continua până în 28 februarie;
  • Desfășurare: 1 martie-23 aprilie 2021.

SPEED CODE

Cuvântul-cheie este “PROVOCATOR”!

Se desfășoară online! Dacă dorești să-ți testezi abilitățile de programare C sau, pur și simplu, să le arăți colegilor de grupă cât de tare ești. Need for Speed! Skills for Code! Întâlnirea se desfășoară în format de competiție online. Cuprinde provocări des întâlnite de inginerii software embedded în proiectele reale.

  • Înscrieri: 1-19 martie
  • Desfășurare: 22-26 martie 2021

SUMMER INTERNSHIP

Cuvântul-cheie este “RESPONSABIL”!

Se desfășoară online! Dacă dorești să-ți începi cariera de inginer software și să lucrezi în echipe adevărate, aici e de tine! Cuprinde dezvoltarea unei aplicații cu specific embedded în contextul lucrului de acasă.

  • Înscrieri: 1-19 martie
  • Desfășurare: 5 iulie-31 august 2021

Informații suplimentare pot fi obținute la adresele de mail catalin.stan@marquardt.com sau anda.antonescu@marquardt.com.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share