Americanii de la Orion cumpără o companie IT din România și au în plan să angajeze încă 700 de oameni, în anii următori

Orion Innovation, o companie-lider în servicii de transformare digitală și dezvoltare de produse, și producătorul de software Tellence Technologies, cu sediul în București, au încheiat un acord definitiv în baza căruia Orion va achiziționa Tellence.

Cu această achiziție, Orion își consolidează prezența în Europa printr-un centru de cercetare și dezvoltare în România, cu angajați în București și în alte orașe importante, dar și în Israel. Biroul din București va găzdui peste 300 de ingineri și se va concentra pe oferirea de servicii de dezvoltare a produselor digitale pentru clienți globali. Compania își propune să crească rapid și să ajungă la peste 1.000 de angajați, în următorii ani.

Înființată în 2012, Tellence dezvoltă tehnologii de vârf, pentru companii din telecomunicații și mass-media, securitate cibernetică și alte industrii. “Extinderea în Europa este un pas-cheie în strategia noastră agresivă de construire a unei platforme globale de transformare digitală. Noii noștri clienți vor beneficia de o expertiză puternică în dezvoltarea produselor și de capacități extinse de transformare digitală”, declară Raj Patil, CEO Orion.

În urma acestei tranzacții, Efi Levinzon, co-fondator și CEO Tellence, și Leo Radu, co-fondator și director general, se vor alătura echipei de management Orion. Leo Radu va conduce echipa din România, în calitate de director general, iar Efi Levinzon va avea în grijă divizia de vânzări, parteneriate și relații cu clienții din Israel și alte zone.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Orion este o companie aflată în portofoliul firmei de private equity One Equity Partners. După achiziția Tellence, echipa sa va trece de 4.500 de angajați, aflați în Europa, Asia Pacific și SUA.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share