Grupul MOL are disponibile peste 80 de posturi pentru tineri absolvenți, prin programul Growww

Tinerii din România, Ungaria, Polonia, Croația, Slovacia, Cehia și Slovenia se pot înscrie în programul adresat tinerilor absolvenți, Growww, lansat de Grupul MOL.

Acest program intensiv, cu durata de un an, este o oportunitate pentru tinerii care și-au obținut diploma de licență sau de master de a-și începe cariera în una dintre cele mai mari companii din regiune. Sunt disponibile peste 80 de posturi în inginerie, afaceri, IT, științe sociale și naturale. Solicitanții trebuie să aibă cel mult un an de experiență profesională și se pot alătura companiei în sediul central din Budapesta sau în filialele MOL din cele șapte țări.

Programul le oferă tinerelor ocazia să descopere felul cum operează Grupul MOL și industria de profil, și să ia parte la transformarea sectorului energetic cu ideile lor inovatoare. În etapa de integrare, mentorii îi vor susține activ pe Growwwers, iar aceștia vor avea multiple oportunități de a-și dezvolta abilitățile profesionale.

Strategia MOL 2030+, lansată recent, evidențiază faptul că o cultură corporativă diversă și incluzivă este un element esențial pentru transformarea complexă a companiei. “Este un moment foarte interesant pentru noii Growwwers să se alăture companiei noastre, întrucât, după revizuirea strategiei, avem în față obiective ambițioase. Lumea se schimbă mai repede ca oricând și trebuie să accelerăm transformarea companiei noastre. Vom aborda noi zone de business, pe care nu le-am valorificat până acum, și trebuie să fim pregătiți pentru noile provocări. Avem nevoie de tineri talentați, cu aptitudini diverse, care să ne poată sprijini pentru a implementa strategia și obiectivele mai inteligent și mai rapid”, declară Zdravka Demeter Bubalo, MOL Group HR Senior Vice President.

Mai multe informații despre programul Growww pot fi găsite aici.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

CEO Challenge: 240 de studenți din 36 de țări au fost CEO pentru o zi, la P&G

Articolul următor

Americanii de la Orion cumpără o companie IT din România și au în plan să angajeze încă 700 de oameni, în anii următori

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share