Andrei Frunză, noul CEO al platformei de recrutare BestJobs

Una dintre cele mai importante companii din domeniul recrutării online din România l-a numit pe Andrei Frunză în poziția de Chief Executive Officer.

Noul CEO va coordona strategia de creștere a BestJobs pe piețele pe care activează, cu obiectivul de a accelera dezvoltarea companiei pe termen lung și de a oferi angajatorilor și candidaților soluții relevante de recrutare.

Andrei Frunză preia conducerea operațiunilor BestJobs de la Călin Fusu, care a fondat platforma de recrutare online în 2001. Cu o experiență de peste 20 de ani în managementul mai multor business-uri din domeniul tehnologiei, din care aproape jumătate în rol de CEO, Andrei Frunză se va concentra pe dezvoltarea BestJobs și a portofoliului de soluții, cu un rol major în consolidarea pieței de recrutare online din România.

“Expertiza lui Andrei în business-uri online și în domeniul din care face parte BestJobs, abilitățile de leadership și de management, și istoria lui cu business-urile din grupul Neogen, sunt atuuri valoroase, ce vor accelera planurile BestJobs. Îi predau ștafeta cu încredere și știu că, prin viziunea lui, va continua transformarea BestJobs într-un trendsetter în industrie”, spune Călin Fusu, fondatorul BestJobs.

BestJobs oferă companiilor o suită complexă de soluții prin care ajută companiile să identifice talentele de care au nevoie și angajații să-și găsească jobul ideal. Pe lângă opțiunile pentru recrutare, platforma include și servicii de agenție, prin care asigură o soluție completă pentru selecția și angajarea candidaților, pentru a simplifica procesul de identificare și recrutare a candidaților relevanți, dar și servicii de coaching și mentorat pentru retenția și dezvoltarea echipelor existente.

Cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, BestJobs integrează tehnologii digitale de ultimă generație și servicii conexe recrutării pentru a oferi soluții eficiente de angajare, recrutare și dezvoltare profesională și personală. În orice moment, pe BestJobs sunt peste 4,6 milioane de profesioniști conectați la piața muncii, peste 25.000 de joburi și mii de freelanceri, agenți de recrutare, coachi, mentori, terapeuți, avocați și alte tipuri de specialiști.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share