GirlPower: OTP Bank lansează un program de mentorat dedicat tinerelor aflate la început de carieră

Roxana Hidan, director general adjunct, coordonator al Diviziei de Afaceri, și Mara Cristea, director general adjunct, coordonator al Diviziei Finanțe și Planificare, vor coordona GirlPower, un program complex de mentorat, lansat de OTP Bank România.

Obiectivul programului este acela de a genera oportunități de dezvoltare personală și, mai ales, profesională, pentru tinerele care au între 18 și 26 de ani. Pentru înscriere, nu sunt necesare calificări speciale. Programul este deschis candidatelor eligibile în baza vârstei. Două finaliste vor avea oportunitatea de a colabora cu Roxana Hidan și Mara Cristea, mentorii GirlPower. 

La finalul celor șase luni de mentorat, finalistele vor primi câte o bursă de 3.000 de euro și vor avea șansa să-și aleagă, împreună cu mentorii lor, un program de formare profesională, un curs, studii de masterat sau de specialitate, în valoarea bursei acordate de OTP Bank. Cursurile vor fi plătite direct de instituția bancară. 

GirlPower cuprinde trei etape: înscrierea candidatelor, selecția celor două finaliste și parcurgerea programului de mentorat, timp de șase luni. Candidatele trebuie să opteze pentru unul dintre cei doi mentori și să completeze formularul de înscriere, până în 30 septembrie.  

În formular, candidatele vor include un link către un video tip interviu, de maximum cinci minute, în care vor răspunde întrebărilor adresate din partea mentorului ales, listate în formular. Mai multe informații despre program și înscrieri pot fi găsite aici

Subsidiară a OTP Group, OTP Bank  este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Ocupa locul 9, în funcție de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, în decembrie 2018. OTP Group are peste 70 de ani de activitate în sectorul financiar din Europa Centrală și de Est, în timp ce subsidiara din România a acumulat 16 ani de prezență de piața locală. Comunitatea de circa 40.000 de angajați deservește zilnic aproape 16,3 milioane de clienți din 11 țări. 

Articolul anterior

Andrei Frunză, noul CEO al platformei de recrutare BestJobs

Articolul următor

Avertismentul specialiştilor IT: munca în sistem hibrid, o "bombă cu ceas" pentru companii

Articole din aceeași categorie
Total
16
Share