Angajații Hugo Boss vor lucra la birou doar de marți până joi, chiar și după pandemie

Casa de modă germană Hugo Boss le va cere angajaţilor săi să lucreze la birou doar de marţi şi până joi, chiar şi după pandemia de coronavirus, transmite Reuters.

Hugo Boss a luat această decizie după ce un sondaj intern a descoperit că majoritatea angajaţilor s-au simţit mai puţin stresaţi şi au putut petrece mai mult timp cu familiile lor în perioada pandemiei, iar managerii au fost foarte mulţumiţi de munca făcută de la distanţă. “Viitorul aparţine unor combinaţii adaptate între munca la birou şi munca la distanţă”, crede Jochen Eckhold, directorul de resurse umane de la Hugo Boss.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Casa de modă a apreciat că cele trei zile în care angajaţii vor lucra de la birou permit programarea mai eficientă a întâlnirilor şi vor creşte reputaţia de angajator a Hugo Boss. În prima fază, noul program de lucru va fi disponibil, din octombrie, pentru circa 3.200 de angajaţi din Germania, ale căror atribuţii nu necesită prezenţa fizică la birou. Ulterior, modele similare de lucru vor fi adoptate pentru subsidiarele Hugo Boss din întreaga lume, notează Agerpres.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Hugo Boss, o casă de modă renumită pentru costumele sale bărbăteşti, a prognozat recent că cererea pentru costume şi îmbrăcăminte formală să revină după ce vor fi ridicate restricţiile, chiar dacă popularitatea articolelor casual a făcut ca vânzările Hugo Boss să scadă cu 59 la sută în trimestrul al doilea.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share