Ovidiu Șandor, câștigătorul titlului EY Entrepreneur Of The Year – România 2018, a reprezentat România în finala EY World Entrepreneur Of The Year, găzduită de Monte Carlo, săptămâna trecută.

57 de antreprenori, din 47 de țări și teritorii, au concurat pentru marele premiu, câștigat, anul acesta, de americanul Brad Keywell, CEO Uptake Technologies, Inc. România a marcat a patra participare în finala competiției.

Ovidiu Șandor deține Mulberry Development, o companie antreprenorială din Timișoara, care dezvoltă proiecte imobiliare de top, precum City Business Centre Timișoara și The Office Cluj-Napoca. Proiectul din Timișoara a fost primul din România care a primit titlul de Green Building of The Year.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Impactul asupra comunității e cel mai vizibil prin noul proiect ISHO, din Timișoara. Pe lângă componenta rezidențială, de birouri și servicii, acesta redă orașului o zonă centrală până nu demult abandonată. Ovidiu Șandor susține arta contemporane și a pus Timișoara pe scena internațională, prin organizarea Bienalei Art Encounters. Ultimul proiect personal este construirea primei școli internaționale în vestul țării, British School of Timișoara.

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

Premieră medicală în sud-estul Europei: primele intervenții de chirurgie cardiacă, efectuate cu ajutorul robotului chirurgical

Echipa medicală chirurgicală a Spitalului Monza a adus în premieră în România,…

Primul specialist software clujean, certificat ca Blockchain Solution Architect

Norbert Szappanos, Chief Technology Officer al companiei RebelDot, este primul specialist software…

Universitatea de Medicină din Târgu Mureș va avea o filială în Germania

Rectorul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) Târgu Mureş, prof.…

O româncă de 24 de ani, cetățean de onoare al capitalei Coreei de Sud

În 15 noiembrie, Silvia Pencu, studentă la Korea University, unde are ca…