Dorința de transformare digitală este în continuă creștere la nivel mondial. Având în vedere starea actuală a pieței și cererea mare de soluții inovatoare, Innovecs profită de orice ocazie pentru a descoperi cele mai bune talente care împing inovația înainte.
Expertiza echipei Innovecs permite companiei să abordeze noi piețe, să „cultive” noi hub-uri și să elibereze potențialul tehnologic al regiunilor cărora nu li s-a acordat atenția cuvenită până acum.
Luând în calcul aceste aspecte, România este una dintre țările care se adaugă pe „harta” Innovecs. Innovecs va oferi o serie de oportunități de muncă remote pentru specialiștii din întreaga țară. În viitor, intenționează să continue să exploreze talentele din domeniul tehnologiei și în alte zone, pentru a le oferi clienților soluții solide și servicii de calitate de top, dar și pentru a-și îmbogăți cultura corporativă vibrantă și multinațională.
Innovecs este o reflectare a oamenilor săi. Vibrația unică se datorează unor echipe pasionate, ambițioase și dornice de auto-explorare și dezvoltare pe tot parcursul vieții, la nivel profesional și personal. Una dintre prioritățile sale fundamentale e aceea de a asigura fericirea fiecărui Innovecser, indiferent unde trăiește. Starea de bine în toate aspectele este o condiție prealabilă pentru creativitate și idei revoluționare, alături de conducerea transparentă, politica ușilor deschise, o abordare human2human, opțiuni flexibile și o comunitate grijulie. Acestea sunt idealurile după care se ghidează Innovecs în toată lumea.
Motive pentru care Innovecs a ales România
În opinia conducerii Innovecs, România este una dintre cele mai atractive piețe din Europa, cu o forță de muncă înalt calificată și diversificată, prețuri competitive și un mediu de afaceri stimulativ. Un alt atu este faptul că sectorul IT de aici a cunoscut o creștere continuă, în ultimul deceniu.
Apoi, România este a șasea țară din lume în ceea ce privește numărul de specialiști IT certificați pe cap de locuitor, înaintea Marii Britanii, Germaniei și Canadei, datorită sistemului său educațional care favorizează competențele multilingve și tehnice. Învățământul superior în IT este asigurat de cinci universități politehnice de top, 59 de universități de stat cu specific tehnic și 174 de colegii private, care, împreună, produc peste 5.000 de absolvenți de informatică și inginerie pe an.
Odată cu demararea procesului de angajare, Innovecs vrea să primească în echipă până la 15 specialiști. Posturile vacante vor include DevOps, dezvoltatori Full-Stack, ingineri software GO, dezvoltatori IOs, ingineri QA și alte oportunități de carieră în diferite proiecte. Indiferent de locul unde trăiesc, angajații români vor fi uniți de sistemul universal de beneficii, cadre de motivare egale și stimulente.
„La Innovecs, totul se învârte în jurul oamenilor, a sinergiei și mentalității unitare. Punem pe primul loc cultivarea culturii noastre corporative unice, iar realizările noastre sunt consecințe care vorbesc de la sine. Cei mai buni oameni oferă cele mai bune soluții digitale, iar noi suntem siguri că România are multe minți strălucite care nu numai că vor să contribuie la proiecte interesante, dar doresc să se dezvolte profesional și personal. Innovecs este o companie globală de transformare digitală, iar românii sunt globali prin natura lor. Prin urmare, odată cu intrarea pe piața românească, clienții noștri din întreaga lume vor obține valoare maximă din colaborarea cu astfel de echipe calificate și talentate”, spune Alex Lutskiy, fondator și CEO Innovecs.

Un deceniu de transformare digitală
Innovecs este o companie tehnologică de transformare digitală. Creează soluții alimentate de tehnologii inovatoare și încorporează tendințele emergente pentru a ajuta companiile să se transforme și să crească. Specializată în proiectarea și dezvoltarea de soluții software, echipa Innovecs are experiență în Supply Chain și logistică, FinTech, Healthtech, Software & Hightech și Gaming & Entertainment.
De-a lungul unui deceniu, peste 850 de Innovecseri au oferit experiențe valoroase de transformare digitală pentru mai mult de 100 de clienți, care au devenit parteneri de cursă lungă.
Pentru a cincea oară consecutiv, Innovecs se află pe lista Inc. 5000, lista companiilor private cu cea mai rapidă creștere în SUA, și în Top Global Outsourcing Companies. Pentru a patra oară, este recunoscută de Asociația Internațională a Profesioniștilor în Outsourcing pe lista The 2022 Global Outsourcing 100®.
În 4 octombrie 2021, a devenit oficial Partener Platinum al ISTQB – International Software Testing Qualifications Board, o dovadă a eforturilor continue de a crește și de a oferi servicii mai bune, pe o piață de testare competitivă. În martie 2021, a devenit partener de consultanță Select Consulting Partner pentru Amazon Web Services (AWS), în AWS Partner Network (APN). Utilizând AWS, poate construi și poate integra soluții cloud ce au ca scop îmbunătățirea afacerilor clienților săi și îi ajută să beneficieze de costurile reduse și de inovația din cloud computing.

De ce sunt atrași oamenii de Innovecs?
Recunoscută pentru cultura sa corporativă robustă, Innovecs va continua să-și dezvolte și să-și îmbogățească cultura bazată pe valorile și ADN-ul corporativ, odată cu extinderea pe noi piețe.
ADN-ul nostru (codul culturii) este specific: Innovecserii sunt inteligenți, profesioniști, implicați, participativi, inovatori, concentrați, inspirați și grijulii. Innovecs trăiește și lucrează după trei valori de bază, încorporate în ADN-ul său: Inovează! Inspiră! Fii atent la nevoile celorlalți!
La Innovecs, oricine poate prelua inițiativa într-un ecosistem bazat pe comunitate – oricine poate crea și poate deveni liderul unei comunități sau al unui club din companie. Innovecs sprijină conducerea informală și investește în pasiunile oamenilor. Ca să susțină această filozofie, a lansat mai multe dimensiuni, pentru a stabili cultura de dezvoltare cuprinzătoare a oamenilor săi.
InnoHub este o platformă de Engineering Leadership, al cărei scop principal este acela de a impulsiona creșterea colaborativă și de a construi o comunitate de lideri în inginerie, deoarece liderii în inginerie nu sunt doar cei care conduc echipa, ci toți cei care dezvoltă inovații prin sarcinile zilnice, ca experți.
Pe platforma de formare InnoCamp, specialiștii Innovecs au desfășurat, printre altele, cursuri de QA manual, QA Automation, Frontend (JS, React), Unity și Talent Sourcing. De-a lungul anilor, InnoCamp s-a transferat din offline în online, iar echipa InnoCamp a dezvoltat noi domenii de studiu, inclusiv un program de mentorat. Compania organizează constant evenimente pentru participanți interni și externi, dedicate creșterii profesionale, leadership-ului și inteligenței emoționale. Innovecserii se pot bucura și de programe de Internship, Juniorship și Mentorship.
Comunitatea InnoClub se concentrează asupra bunăstării angajaților săi, de la sănătate mintală, activități fizice și sportive, la educație și dezvoltare personală. În Innovecs există, printre altele, comunități de alergare, yoga, fotbal, mindfulness, șah, sporturi electronice, investiții, public speaking, tenis de masă. CEO-ul și fondatorul companiei, Alex Lutskiy, nu face excepție de la regulă: a contribuit cu pasiunea sa pentru hocheiul pe gheață și a creat comunitatea care s-a transformat într-o echipă profesionistă, cu antrenor și antrenamente intense, și care se extinde la nivel internațional.
Prin InnoHub, InnoClub și InnoCamp, colegii români vor avea ocazia să participe la evenimente profesionale și de lifestyle, vor avea acces gratuit pe viață la o bază de cunoștințe corporative și se vor putea înscrie la certificări și programe educaționale. Ca urmare, oamenii beneficiază de un sprijin cuprinzător pe tot parcursul carierei la Innovecs. În plus, este o șansă de a-și lăsa amprenta asupra dezvoltării comunității de ingineri din România.
Potrivit companiei, Innovecs a respectat întotdeauna atitudinea „oamenii înainte de toate” și conducerea transparentă. Compania organizează periodic întâlniri online cu reprezentanții C-suite și împărtășește datele financiare cu întreaga echipă. Zilnic, membrii echipei se pot întâlni cu directorul general pe hol, pot bea o cafea online și pot primi sau împărtăși feedback. O astfel de abordare oferă un dialog continuu, care generează valoare reciprocă pentru companie, oameni și clienți.